USB Flash Drive

  USB 2.0 High-speed

  USB Flash Drive

  Uw bestanden altijd bij u

  Met deze geavanceerde flashkaart wekt u zeker jaloerse blikken. Hij heeft het formaat van een creditcard en past perfect in uw portemonnee. Met deze stijlvolle, elegante Philips USB-flashkaart hebt u uw onmisbare gegevens altijd bij u en kunt u grote bestanden uitwisselen en delen wanneer u maar wilt. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Uw bestanden altijd bij u

Subtiele opslagkracht

 • Exclusieve USB flash-geheugenkaart ter grootte van een creditcard

  Deze USB-flash-geheugenkaart is functioneel ontworpen om gegevens te delen en indruk te maken. U kunt uw waardevolle gegevens altijd overal mee naartoe nemen, omdat de kaart ter grootte van een creditcard gemakkelijk in uw portemonnee past.

 • Een trendy aluminium behuizing van slechts 3 mm

  Deze aluminium behuizing heeft een hoogwaardige afwerking die uw USB flash-geheugenkaart een waardevolle, highigh-tech en trendy vormgeving en uitstraling geeft. Als gegevens opslaan niet genoeg voor u is: deel en maak indruk.

 • Ontworpen zodat alles perfect in uw tas past

  Dankzij het formaat kunt u uw waardevolle gegevens gemakkelijk meenemen, want deze USB flash-geheugenkaart past perfect in uw tas.

 • 4 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  Dankzij de 4 GB hebt u de mogelijkheid om grotere of meerdere bestanden via de USB-poort van uw PC of laptop uit te wisselen en te delen.

 • Flexibele USB-aansluiting past op elke USB-poort

  Gebruiksgemak is een belangrijke factor van deze plug & play USB flash-geheugenkaart. Dankzij de ultradunne en flexibele USB-aansluiting, die u kunt buigen en draaien, ervaart u hoe gemakkelijk het is om uw gegevens te delen en op te slaan. De kaart past altijd op een vrije USB-poort.

 • Snelle gegevensoverdracht met high-speed USB 2.0

  Als u grote multimediabestanden kopieert van of naar de harde schijf van uw computer, vermindert een gegevensoverdracht met hoge snelheid de vervelende wachttijd aanzienlijk.

 • De activiteitsindicator gaat branden als er bestanden worden gekopieerd.

  Een aangename gloed betekent dat de drive op juiste wijze is aangesloten en werkt. Het licht pulseert sneller bij het kopiëren van of naar het geheugen.

 • Speciaal ontworpen, gebruiksvriendelijke software vooraf geïnstalleerd

  Er wordt een complete softwaresuite meegeleverd. Deze wordt automatisch op de USB Flash Drive uitgevoerd en biedt toegang tot handige functies zoals wachtwoordbeveiliging, bestandssynchronisatie, bestandscompressie, USB Gevonden voorwerpen en USB-informatie. Daarnaast hebt u een 30-daagse proefperiode voor Portable Microsoft Outlook Express, synchronisatie van favorieten en surfen op internet zonder sporen achter te laten.

 • Beveilig uw waardevolle, persoonlijke gegevens met een wachtwoord

  Vanwege wachtwoordbeveiliging en 256-bits AES-codering, kunt u uw waardevolle persoonlijke gegevens beveiligen met een wachtwoord tegen niet-geautoriseerde toegang.

 • Bestandssynchronisatie tussen volledige PC en UFD

  Met bestandssynchronisatie van alle bestanden op uw PC kunt u uw documenten overal met slechts enkele muisklikken openen en bewerken.

 • Automatische compressie van alle bestanden bespaart ruimte

  Bespaar ruimte met automatische compressie van alle bestanden die u op de USB Flash Drive zet

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in