Swarovski

Swarovski

USB-geheugenstick

  Swarovski

  USB-geheugenstick

  Geef uw gegevens een eigen gezicht

  Ultieme functionaliteit. Fantasievolle vormgeving. Active Crystals, de vrucht van een opzienbarende samenwerking tussen Philips en Swarovski, introduceert een geheel nieuw concept in de wereld van de technologie. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Swarovski Active Crystals USB-geheugenstick

Moon, 2 GB FM02SW30/12 Soortgelijke producten zoeken

Geef uw gegevens een eigen gezicht

voor documenten, afbeeldingen en muziek

 • 2 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  2 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  Dankzij de 2 GB hebt u de mogelijkheid om grotere of meer bestanden via de USB-poort van uw PC of laptop uit te wisselen en te delen.

 • Stijlvol sieraad in schitterend gepolijst roestvrij staal

  Ultieme functionaliteit en fantasievolle vormgeving. De nieuwe Active Crystals USB-geheugenstick is voorzien van een stijlvol en verfijnd ontwerp, vervaardigd uit gepolijst roestvrij staal.

 • Snelle gegevensoverdracht met high-speed USB 2.0

  Als u grote multimediabestanden kopieert van of naar de harde schijf van uw computer, vermindert een gegevensoverdracht met hoge snelheid de vervelende wachttijd aanzienlijk.

 • Een elegante kristallen hanger met verborgen USB-geheugenstick

  Stijl en eenvoud vloeien samen in deze elegante kristallen hanger aan een dubbele ketting. Deze nieuwe Active Crystals USB-geheugenstick is niet alleen nuttig, maar maakt van gegevens delen meteen een prachtig plaatje.

 • Gefacetteerd volledig geslepen kristal

  Stijl en eenvoud gaan vergezeld van een prachtige glans, dankzij het exclusieve, gefacetteerde kristal dat volledig is geslepen.

 • Opslagcapaciteit van maximaal 500 liedjes of 2000 foto's

  Dit stijlvolle juweel is ontworpen om maximaal 500 liedjes of 2000 foto's te delen en op te slaan en is ideaal voor persoonlijk, draagbaar en veelvuldig gebruik. Van een moeder die foto's van haar kinderen overal mee naartoe neemt, tot een zakenvrouw die haar bestanden altijd bij de hand heeft

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in