USB Flash Drive

  USB 2.0 High-speed

  USB Flash Drive

  Gegevens delen en transporteren

  De blauwe editie van de Philips USB Flash Drive biedt een eenvoudige manier om uw gegevens te delen en te transporteren. De handige opslagruimte van 2 GB geeft u de mogelijkheid om grote bestanden, zoals documenten, foto's en muziek, uit te wisselen en te delen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Gegevens delen en transporteren

Bestanden uitwisselen in een handomdraai!

 • 2 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  2 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  Dankzij de 2 GB hebt u de mogelijkheid om grotere of meer bestanden via de USB-poort van uw PC of laptop uit te wisselen en te delen.

 • Automatische compressie van alle bestanden bespaart ruimte

  Bespaar ruimte met automatische compressie van alle bestanden die u op de USB Flash Drive zet

 • Snelle gegevensoverdracht met high-speed USB 2.0

  Als u grote multimediabestanden kopieert van of naar de harde schijf van uw computer, vermindert een gegevensoverdracht met hoge snelheid de vervelende wachttijd aanzienlijk.

 • Bestandssynchronisatie tussen volledige PC en UFD

  Met bestandssynchronisatie van alle bestanden op uw PC kunt u uw documenten overal met slechts enkele muisklikken openen en bewerken.

 • Gevonden voorwerpen-gegevens zodat u de drive terug kunt krijgen

  Met deze unieke functie kunt u uw contactgegevens, zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres, invoeren op de USB Flash Drive. Bij verlies kan de vinder deze dan naar u terugsturen.

 • Beveilig uw waardevolle, persoonlijke gegevens met een wachtwoord

  Vanwege wachtwoordbeveiliging en 256-bits AES-codering, kunt u uw waardevolle persoonlijke gegevens beveiligen met een wachtwoord tegen niet-geautoriseerde toegang.

 • Speciaal ontworpen, gebruiksvriendelijke software vooraf geïnstalleerd

  Er wordt een complete softwaresuite meegeleverd. Deze wordt automatisch op de USB Flash Drive uitgevoerd en biedt toegang tot handige functies zoals wachtwoordbeveiliging, bestandssynchronisatie, bestandscompressie, USB Gevonden voorwerpen en USB-informatie. Daarnaast hebt u een 30-daagse proefperiode voor Portable Microsoft Outlook Express, synchronisatie van favorieten en surfen op internet zonder sporen achter te laten.

 • De activiteitsindicator gaat branden als er bestanden worden gekopieerd.

  Een aangename gloed betekent dat de drive op juiste wijze is aangesloten en werkt. Het licht pulseert sneller bij het kopiëren van of naar het geheugen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in