1

Draagbare MP3-CD-speler

    -{discount-percentage}%

    Draagbare MP3-CD-speler

    Games en muziek, trendy en cool

    Een unieke draagbare MP3-CD-speler met vijf leuke games. Magic ESP biedt extra beveiliging tegen overslaan of verspringen.

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Games en muziek, trendy en cool

Een unieke draagbare MP3-CD-speler met vijf leuke games. Magic ESP biedt extra beveiliging tegen overslaan of verspringen.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Games en muziek, trendy en cool

MP3, 10 uur muziek op één MP3-CD

MP3-CD-weergave betekent dat MP3's worden afgespeeld als een normale audio-CD.

MP3 staat voor 'MPEG 1 Audio layer-3'. MP3 is een revolutionaire compressietechnologie waarmee grote digitale muziekbestanden tot 10 keer kleiner kunnen worden gemaakt, zonder dat dit de geluidskwaliteit drastisch vermindert. MP3 is de audiocompressienorm voor het internet geworden waarmee snel en eenvoudig audiobestanden worden uitgewisseld.

Magic ESP™ voor muziek die onderweg nooit overslaat

Dankzij Magic Electronic Skip Protection™ slaat uw muziek nooit over op uw MP3-CD-speler. Apparaten met deze functie hebben een intelligente elektronische buffer die allerlei muziekformaten zoals MP3, WMA en CDDA kan opslaan. Tijdens het afspelen, wordt de buffer constant gevuld met muziek. Bij schokken wordt de muziek uit de buffer afgespeeld terwijl de laser het punt waarop de schok heeft plaatsgevonden probeert terug te vinden. Vervolgens wordt het afspelen hervat om de buffer weer te vullen. Magic Electronic Skip Protection™ biedt lange bescherming tegen overslaan, afhankelijk van de bitsnelheid van het digitale audiobestand.

Ondersteuning van ID3-tag voor nummerinformatie tijdens het afspelen

Spelers met ondersteuning van ID3-tag hebben een LCD-scherm waarop de naam van de artiest en de titel van het nummer wordt weergegeven, zodat u gemakkelijk nummers kunt herkennen. Deze spelers tonen zowel numerieke informatie als tekstinformatie in een toegankelijk formaat, zodat u gemakkelijk de naam van de artiest en de titel van het liedje kunt bekijken. Met de ondersteuning van ID3-tag kunt u snel en gemakkelijk het grote aantal bestanden op uw MP3-CD en WMA-CD herkennen en terugvinden.

Speel CD's, CD-R en CD-RW af

Philips staat bekend als fabrikant van producten die compatibel zijn met veel typen discs. Met dit audiosysteem kunt u genieten van muziek op CD, CD-R en CD-RW. Op één cd past maximaal 10 uur muziek. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betekent dat uw audiosysteem zowel CD-Recordable (CD-R) als CD-Rewritable (CD-RW) kan afspelen. Op CD-R-discs kunt u één keer iets opnemen en u kunt ze afspelen op elke willekeurige audio-CD-speler. CD-RW-discs daarentegen zijn geschikt voor meerdere keren opnemen of beschrijven, en u kunt ze alleen afspelen op een compatibele audio-CD-speler.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in