NL
EN
1
Spraakrecorder

Pocket Memo

dicteerapparaat

  Pocket Memo

  dicteerapparaat

  Superieure opnamen

  De Pocket Memo digitale spraakrecorder tilt dicteren naar een geheel nieuw niveau. Geavanceerde 3D-microfoontechnologie biedt de beste audiokwaliteit in elke opnamesituatie. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Superieure opnamen

De Pocket Memo digitale spraakrecorder tilt dicteren naar een geheel nieuw niveau. Geavanceerde 3D-microfoontechnologie biedt de beste audiokwaliteit in elke opnamesituatie. Bekijk alle voordelen

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Pocket Memo dicteerapparaat

Bediening met schuifschakelaar DPM8000/00 Soortgelijke producten zoeken

Superieure opnamen

met 3D-microfoontechnologie

 • 3D-microfoonsysteem voor de beste geluidskwaliteit

  De geavanceerde 3D-microfoontechnologie gebruikt de ingebouwde microfoons om altijd de beste opnameresultaten te bieden: een omnidirectionele microfoon voor opname uit elke richting, ideaal voor gelijktijdige opname van meerdere geluidsbronnen zoals tijdens vergaderingen, en een unidirectionele microfoon voor spraakopname en nauwkeurige spraakherkenningsresultaten.

 • Klassieke modus voor duidelijke en gebruiksvriendelijke bediening

  Veel gebruikers houden van de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van hun analoge apparaten. De optionele klassieke modus heeft de look van een analoog apparaat met de voordelen van digitale technologie en het behoud van essentiële functies.

 • Docking station voor snel opladen van batterijen

  Met het stabiele en superieure docking station worden batterijen snel opgeladen en worden uw opnamen automatisch naar uw computer overgedragen. Het docking station kan worden gebruikt met een optionele voetbediening en biedt u de mogelijkheid handsfree opnamen en transcripties te maken, zelfs zonder computer.

 • Licht- en bewegingssensoren voor batterijen met langere levensduur

  De lithium-ionbatterij met hoge capaciteit kan gemakkelijk worden opgeladen via een normale micro-USB-aansluiting. De geïntegreerde licht- en bewegingssensoren staan garant voor een langere levensduur van de batterij. Door de slimme technologie wordt de helderheid van het scherm aangepast en wordt de stand-bymodus automatisch ingeschakeld wanneer het apparaat niet-actief is, zodat uw recorder altijd klaar is voor gebruik wanneer u hem nodig hebt.

 • Bestandcodering en pinvergrendeling voor hoge gegevensbeveiliging

  Opnamen kunnen in realtime worden gecodeerd met de Advanced Encryption Standard (AES- of Rijndael-algoritme) met een sleutellengte van 256 bits. AES biedt een zeer hoge graad van beveiliging en is in de Verenigde Staten goedgekeurd voor de meest gevoelige informatie van de regering. Er kan een pincode aan het apparaat worden toegewezen voor beveiliging tegen onbevoegd gebruik of afspelen van bestanden.

 • Geïntegreerde barcode scanner voor gestroomlijnde documentatie

  Met de geïntegreerde barcodescanner kunt u klant- of patiëntgegevens koppelen aan een opname door simpelweg een barcode te scannen, zelfs vanaf een display. Hierdoor bent u zeker van betrouwbare toekenning van klant- of patiëntnamen en wordt uw workflow versneld.

 • Groot kleurenscherm voor eenvoudige bediening

  Het grote kleurenscherm biedt scherpe beelden, waardoor u gemakkelijk alles in een oogopslag kunt zien. De duidelijke gebruikersinterface is geoptimaliseerd voor eenvoudige, intuïtieve bediening.

 • Ingebouwde bewegingssensor voor automatische microfoonkeuze

  De ingebouwde bewegingssensor voelt aan wanneer het apparaat op een bureau is geplaatst of in de hand wordt gehouden en kiest de microfoon die het beste past bij de opnamesituatie. De bewegingssensor schakelt automatisch over naar de stand-bymodus wanneer het apparaat inactief is. Zodra de Pocket Memo weer wordt opgepakt, is deze binnen enkele seconden klaar voor opname.

 • Beheerondersteuning op afstand voor plaatsing en onderhoud

  De Philips SpeechExec Remote Device Manager-software stelt IT-beheerders in staat dicteerhardware van Philips centraal te beheren, te configureren en bij te werken, waardoor waardevolle tijd en bedrijfsmiddelen worden bespaard. De apparaatinstellingen voor personen, groepen, teams of de hele organisatie kunnen eenvoudig op afstand worden beheerd.

 • Robuuste roestvrijstalen behuizing voor extra duurzaamheid

  De asymmetrische en ergonomische vorm past perfect in uw hand. Het slanke, lichtgewicht ontwerp biedt maximaal comfort, zelfs wanneer er gedurende langere tijd wordt gewerkt. Het geborstelde roestvrij staal biedt een sterke en zeer duurzame bescherming voor het apparaat.

 • SpeechExec-workflowsoftware voor efficiënt gegevensbeheer

  De SpeechExec Pro-software ordent de workflow van dicteerbestanden en resulterende documenten van de auteur en degene die transcribeert. U kunt ook de status van uw werk in de gaten houden.

 • Ergonomische schuifschakelaar voor efficiënte bediening met één hand

  De snel reagerende en ergonomische schuifschakelaar is ontworpen voor bediening met één hand van alle opname- en afspeelfuncties voor snelle en eenvoudige bestandsbewerking (invoegen, overschrijven, toevoegen). De schakelaar werkt met een lichtsensorsignaal en is daardoor duurzaam en slijtagevrij.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in