Power station

  Power station

  Oplader in zakformaat

  Het kleine draagbare Power station Pebble biedt tot wel twee uur extra gesprekstijd. Hij is prima te gebruiken als horizontale videostandaard terwijl u uw apparaat oplaadt. De geïntegreerde hoofdtelefoonhouder voorkomt dat de kabel in de war raakt. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Oplader in zakformaat

in een handige standaard met kabelbeheer

 • Ingebouwde tafelstandaard om gemakkelijk video's te bekijken

  Met de geïntegreerde tafelstandaard aan de achterkant van de hoes kunt u gemakkelijk, handsfree video's bekijken op een plat oppervlak.

 • Werkt overal en is dus ideaal als u niet in de buurt van een stroombron bent

  Zelfs als u niet in de buurt van een stopcontact of autolader bent, kunt u de accu van uw apparaat opladen met de handige extra accu. Deze slimme accu werkt als primaire energieleverancier: als u deze accu na gebruik verwijdert, is de accu van uw apparaat nog steeds vol.

 • Geïntegreerd kabelbeheer voor meer overzicht

  Gebruik het geïntegreerde kabelbeheersysteem om uw kabels handig weg te bergen, zodat u alles compact en overzichtelijk kunt houden wanneer u op reis bent.

 • Inclusief Micro-USB-kabel voor aansluiten en opladen

  De meegeleverde micro-USB-naar-USB-2.0-kabel is bedoeld voor gebruik met mobiele telefoons, digitale camera's en andere draagbare apparaten met een micro-USB-aansluiting. Neem deze kabel mee, bewaar hem op uw bureau of vervang hiermee een kabel die u kwijt bent, zodat u uw apparaat altijd kunt opladen wanneer dat nodig is.

 • Inclusief mini-USB-kabel voor aansluiten en opladen

  De meegeleverde mini-USB-naar-USB-2.0-kabel is bedoeld voor gebruik met mobiele telefoons, digitale camera's en andere draagbare apparaten met een mini-USB-aansluiting. Neem deze kabel mee, bewaar hem op uw bureau of vervang hiermee een kabel die u kwijt bent, zodat u uw apparaat altijd kunt opladen wanneer dat nodig is.

 • Ideaal als reservekabel of vervangende kabel om altijd bij de hand te hebben

  De 30-pins-naar-USB-kabel is onmisbaar als u uw iPhone of iPod wilt synchroniseren met iTunes of uw apparaat via de computer of USB-oplader wilt opladen. Neem deze kabel mee, bewaar hem op uw bureau of vervang hiermee een kabel die u kwijt bent, zodat u uw apparaat altijd kunt opladen wanneer dat nodig is.

 • Met de geïntegreerde, flexibele standaard geeft u uw iPhone/iPod een plekje

  Het uiteinde van de kabel is zo gemaakt dat deze makkelijk in een standaard kan worden geplaatst, zodat u uw iPhone of iPod een geschikt plekje kan geven bij de computer.

 • Tot 2 uur extra spreektijd

  Geeft tot 2 uur extra spreektijd

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in