1
Accessoires voor mobiele telefoons

Aansluitbare accu en oplaadvoet

  Aansluitbare accu en oplaadvoet

  Energie voor onderweg

  Zeg die wirwar van snoeren vaarwel en laad uw systeem draadloos op! Plaats een oplaadstation waar u normaal oplaadt en gebruik vervolgens de aansluitbare accu voor energie onderweg zonder gedoe met snoeren. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Energie voor onderweg

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Energie voor onderweg

Zeg die wirwar van snoeren vaarwel en laad uw systeem draadloos op! Plaats een oplaadstation waar u normaal oplaadt en gebruik vervolgens de aansluitbare accu voor energie onderweg zonder gedoe met snoeren. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Energie voor onderweg

met het gemak van moeiteloos opladen

 • Verdubbel het accuvermogen voor bijna twee keer zoveel gesprekstijd.

  Verdubbel het accuvermogen voor bijna twee keer zoveel gesprekstijd.

  Nu kunt u bijna twee keer zo lang praten, surfen en van de muziek en video's op uw iPod of iPhone genieten door het dubbele accuvermogen van deze compacte, lichte accu.

 • Compact, flexibel ontwerp voor gebruiksgemak

  Dankzij het compacte en flexibele ontwerp kunt u uw apparaat nog steeds comfortabel gebruiken als de accu is bevestigd en aan het opladen is.

 • Onderweg de accu van uw apparaat opladen

  Houd deze accu bij de hand, zodat u uw apparaat overal kunt opladen. U hoeft de accu alleen maar aan te sluiten om uw apparaat onderweg eenvoudig op te laden.

 • Verborgen vermogensindicator om de status in één oogopslag te zien

  De verborgen LED-indicator is discreet en werkt energiebewust en wordt weergegeven door een druk op de knop om u in één oogopslag op de hoogte te houden van de status van uw accu.

 • Werkt overal en is daarom ideaal als u niet in de buurt van een stroombron bent

  Zelfs als u niet in de buurt van een stopcontact of autolader bent, kunt u de accu van uw apparaat opladen met de handige extra accu. Deze slimme accu werkt als primaire energieleverancier: als u deze accu na gebruik verwijdert, is de accu van uw apparaat nog steeds vol.

 • Mini-USB-synchronisatie- en oplaadkabel

  De meegeleverde mini-USB-kabel verbindt uw apparaat met een USB-oplaadapparaat zoals uw computer of een USB-wandoplader of -autolader. Wanneer uw apparaat op uw computer is aangesloten, kunt u uw iPhone of iPod synchroniseren met iTunes.

 • Werkt met de meeste hoezen, zodat u gewoon uw favoriete hoes kunt gebruiken

  Het ontwerp met zuignap kan gemakkelijk worden bevestigd op de achterkant van uw iPhone of iPod en op de meeste hoezen. U hebt dus geen aparte, lompe behuizing nodig! U kunt uw favoriete hoes bij uw apparaat blijven gebruiken en toch profiteren van de voordelen van draadloos opladen en reservevoeding onderweg.

 • Opladen bij contact – niet meer aansluiten en loskoppelen

  Plaats een draadloze accu op een laadvoet en laad zowel de accu als uw apparaat op bij contact.

 • Opladen met meegeleverde wandoplader en mini-USB-kabels

  Er zijn drie manieren om uw aansluitbare accu op te laden: met de meegeleverde USB-wandoplader, via uw computer met de meegeleverde USB-kabel (waarmee u ook kunt synchroniseren), of door de accu op een Infinergy-laadvoet te plaatsen.

 • Zorg voor stroom waar u die nodig hebt met de slanke laadvoet

  Gebruik een compacte laadvoet op plaatsen waar u uw apparaten regelmatig oplaadt - in de keuken, uw kantoor of op uw nachtkastje. Dan kunt u een draadloze accu gewoon opladen door deze op de voet te plaatsen op de plek waar uw apparaat gewoonlijk neerzet.

 • Ontdek het ChargeOn-systeem voor moeiteloos opladen

  Te veel voedingsapparaten om u heen? Installeer een ChargeOn-systeem voor moeiteloos draadloos opladen! Sluit de voet aan op de plek waar u meestal uw apparaten oplaadt - in de keuken, in uw kantoor of op uw nachtkastje. Gebruik vervolgens aansluitbare (reserve)accu's voor uw apparaten en doe alle snoeren de deur uit.

 • Draadloos en met ChargeOn-aansluitvoet

  De accu is voorzien van contactpunten zodat u deze gemakkelijk met een ChargeOn-aansluitvoet kunt opladen door de accu gewoon op de voet te plaatsen. Niet meer aansluiten en loskoppelen! Eenvoudig draadloos opladen met een oplaadvoet.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in