NL
EN
1
Kabels en connectiviteit

AuxDock

  Uw iPod afspelen en opladen in de auto

  Autorijden onder het genot van kristalheldere muziek uit uw iPod - gewoon via de stereo-installatie. Dankzij de meegeleverde 3,5mm-kabel past uw iPod in de randapparatuuraansluiting en wordt het apparaat tegelijkertijd opgeladen in de robuuste en draaibare houder. Geen installatie nodig! Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Uw iPod afspelen en opladen in de auto

AUX-aansluiting van 3,5 mm voor optimaal geluid

 • Geen installatie vereist

  Snel en gemakkelijk te gebruiken: geen aangepaste installatie nodig. Eenvoudig aansluiten op een willekeurige autoaansluiting van 12 V en u kunt direct beginnen.

 • Aux-aansluiting voor gebruik met 3,5mm-stekkers

  Via de extra lijnuitgang sluit u uw audioapparaat eenvoudig aan op de stereo. Sluit gewoon een kabel met ministekker aan op de AUX-ingang van 3,5 mm of gebruik een cassetteadapter (afzonderlijk verkrijgbaar) om de audio op uw apparaat helder en ruisvrij over het stereosysteem af te spelen.

 • Inclusief AUX-kabel

  Gebruik de meegeleverde kabel met 3,5mm-stereoministekker om uw apparaat op de AUX-ingang van het stereosysteem aan te sluiten en zo de muziek op het apparaat helder en ruisvrij af te spelen.

 • Opladen via de 12V-aansluiting in de auto

  U kunt de compacte oplader aansluiten op de 12V-uitgang in uw auto en uw apparaat probleemloos hierop aansluiten om het onderweg op te laden.

 • Inclusief afneembare voedingseenheid

  De meegeleverde voedingseenheid is geschikt voor de sigarettenaansteker van de auto. Sluit het stopcontact aan om een mobiele telefoon, GPS-apparaat, notebook of ander draagbaar apparaat op te laden. Via de bestaande stroomadapter van het apparaat kunt u vervolgens zelfs tegelijkertijd een tweede apparaat opladen.

 • Veilige bevestiging voor in de auto met een flexibele arm en draaibaar oplaadstation

  Bevestig uw iPod veilig in de auto in een flexibel en draaibaar oplaadstation. Met de flexibele arm kunt u het station op de juiste plek plaatsen en dankzij het draaibare station is het apparaat eenvoudig bereikbaar en kunt u de iPod touch in een oogopslag vanuit een horizontale kijkhoek bekijken.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in