Jam Jacket Grafik

    Jam Jacket Grafik

    Stijlvolle bescherming voor uw iPod

    De Jam Jacket is een zachte, stevige hoes die uw iPod niet alleen beschermt, maar ook een heel eigen uiterlijk geeft. Het bedrukte silicone past als gegoten en verzekert u van een unieke stijl. Met topbeschermer voor extra bescherming van het scherm. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Stijlvolle bescherming voor uw iPod

Siliconenhoes met een grafisch motief

  • Toegang tot alle bedieningsknoppen en de stationsaansluiting

    De openingen in deze hoes bieden eenvoudig toegang tot alle bedieningsknoppen en de stationsaansluiting. U kunt uw apparaat gebruiken terwijl het wordt beschermd door de hoes.

  • Toon uw eigen stijl met een hoes met motief

    Deze hoes heeft een geometisch motief, waardoor u uw apparaat niet alleen beschermt, maar ook uw eigen unieke stijl toont.

  • Snelle en eenvoudige bescherming

    Deze hoes is gemaakt van duurzaam materiaal dat speciaal voor uw apparaat is gemaakt en dus perfect past. Binnen een mum van tijd hebt u uw apparaat in de hoes gedaan, waardoor het extra wordt beschermd.

  • Een siliconenbeschermhoes geeft extra grip en bescherming

    Deze hoes is gemaakt van zachte siliconen die een stroeve laag toevoegen aan uw speler en het apparaat beschermen tegen slijtage door dagelijks gebruik.

  • Topbeschermer voor het scherm is meegeleverd

    De meegeleverde topbeschermer voegt een onzichtbare beschermlaag toe aan het scherm van uw apparaat via statische aantrekking, dus het is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen zonder dat het scherm plakkerig wordt.

  • U ziet de kleur van uw apparaat door het transparante ontwerp

    Deze hoes heeft een motief dat met een laser in de hoes is gebrand, dus ziet u de kleur van uw apparaat door de hoes heen, terwijl het toch wordt beschermd.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in