NL
EN
1
Accessoires voor mobiele telefoons

TriDock Travel

  TriDock Travel

  Video's kijken en opladen op uw bestemming

  Neem de TriDock mee op reis om uw iPhone eenvoudig aan te sluiten op een laptop of op de meegeleverde Power Bug met internationale stekkeradapters. Dankzij het unieke ontwerp kunt u uw iPhone rechtop of zijdelings neerzetten om handsfree video's te bekijken. Inclusief USB-kabel en reisetui. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Video's kijken en opladen op uw bestemming

met het unieke driehoekige USB-station

 • Inclusief handig reisetui

  Het zachte reisetui is klein en geraffineerd en is meegeleverd voor eenvoudige opslag en handig meenemen van verschillende items.

 • Inclusief internationale stekkers

  Met de set internationale stekkeradapters kunt u het apparaat eenvoudig op verschillende typen stopcontacten aansluiten: essentieel en handig als u op reis gaat naar landen met andere typen stopcontacten.

 • USB-station in zakformaat voor eenvoudig opladen

  Dit kleine station in zakformaat kunt u via USB aansluiten op uw laptop of een USB-wandadapter zodat u uw apparaat handig kunt opladen als u thuis of onderweg bent.

 • Inclusief Power Bug USB-wandoplader

  De Power Bug is een compacte oplader voor in een stopcontact die via de meegeleverde USB-kabel op uw apparaat kan worden aangesloten zodat u het handig kunt opladen als u thuis bent of niet achter de computer zit.

 • Uniek driezijdig ontwerp voor het handsfree bekijken van video's

  Dankzij het unieke driezijdige ontwerp kunt u het apparaat rechtop of plat op het station plaatsen zodat u handsfree video's kunt bekijken. U kunt het apparaat via USB aansluiten zodat het wordt opgeladen terwijl het op het station staat.

 • USB-oplaadkabel meegeleverd

  De meegeleverde USB-kabel verbindt uw apparaat met een oplader, zoals uw laptop of een USB-wandadapter, voor eenvoudige toegang tot uw apparaat tijdens het opladen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in