VentMount

  VentMount

  iPhone-bevestiging voor in de auto

  Met de veelzijdige VentMount bevestigt u heel eenvoudig uw iPhone aan het ventialtierooster van uw auto. 360 graden draaibaar voor optimale positionering en eenvoudige toegang. Ook te gebruiken als riemclip of tafelstandaard. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

iPhone-bevestiging voor in de auto

draaibaar voor optimale positionering

 • Toegang tot alle bedieningsknoppen en de stationsaansluiting

  De openingen in deze hoes bieden eenvoudig toegang tot alle bedieningsknoppen en de stationsaansluiting. U kunt uw apparaat gebruiken terwijl het wordt beschermd door de hoes.

 • Ingebouwde tafelstandaard om gemakkelijk video's te bekijken

  Met de geïntegreerde tafelstandaard aan de achterkant van de hoes kunt u gemakkelijk, handsfree video's bekijken op een plat oppervlak.

 • Door de stevige riemclip hebt u uw apparaat altijd bij de hand

  Met de stevige riemclip kunt u het apparaat veilig aan uw riem, zak of tas bevestigen, zodat u het altijd bij de hand hebt.

 • Rotatie van 360 graden zodat u er gemakkelijk bij kunt

  Deze steun draait 360 graden, waardoor u uw apparaat verticaal of horizontaal kunt positioneren zodat u onderweg beter toegang hebt tot het apparaat en het beter kunt bekijken.

 • Bevestigingssysteem voor het dashboard

  U kunt dit bevestigingssysteem aan het ventilatierooster van uw auto klemmen, zodat u uw apparaat veilig kunt bevestigen en er onderweg gemakkelijk bij kunt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in