Mobiele telefoon

  Mobiele telefoon

  Tijd voor wat beweging!

  Er zijn van die momenten die je met meer dan één beeld wilt uitdrukken. Met de geavanceerde Philips 659 clamshell telefoon legt u memorabele momenten vast in prachtige videoclips tot 1 minuut lang. Probeer het zelf; u zult verbaasd staan van het resultaat! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tijd voor wat beweging!

Flitsende video-opnamen

 • Video-opname tot maximaal 16 frames per seconde

  Met de geavanceerde video-opnamefunctie kunt u memorabele momenten opnemen en mooie, hoogwaardige videoclips maken van maximaal 1 minuut en 16 frames per seconde.

 • Met de multishot-functie kunt u continu foto's maken

  Met de multishot-functie kunt u met één klik een aaneensluitende reeks foto's maken en zo bewegingen vastleggen. Selecteer hiertoe de multishot-functie en de gewenste tijdsinterval.

 • Automatische helderheidsregeling

  De geïntegreerde camera heeft een automatische helderheidsfunctie, waardoor u zelfs bij weinig licht of in het donker foto's kunt maken.

 • Maximaal 4x progressieve digitale zoom

  Zoom het beeld tot wel 4 keer in of uit. Druk in de cameramodus op de navigatietoets voor omhoog of omlaag om snel in of uit te zoomen. Als u de navigatietoets voor omhoog of omlaag ingedrukt houdt, wordt de foto continu in- of uitgezoomd.

 • Extern OLED-kleurenscherm

  Hightech OLED-kleurenscherm met 3 gebiedskleuren geel, groen en blauw en 96 x 64 pixels voor het weergeven van de datum, tijd, beller en berichtinformatie, zodat u de status van uw telefoon in één oogopslag kunt vaststellen.

 • TFT-scherm met 65.536 prachtige kleuren

  Het heldere, contrastrijke TFT-kleurenscherm biedt maar liefst 65.536 prachtige kleuren met ultrafijne puntafstand voor scherpe, kleurrijke afbeeldingen en foto's.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in