NL
EN
1
Monitoren

LED-touchmonitor

  LED-touchmonitor

  Meer interactie met het publiek

  Breng uw boodschap aan uw publiek over in verbluffende helderheid. Dankzij het capacitieve touchscreen trekt u moeiteloos de aandacht van uw klanten in openbare ruimten. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED-touchmonitor

140 cm (55"), multimedia, Full HD BDT5530EX/02 Soortgelijke producten zoeken

Meer interactie met het publiek

met robuust LED-multitouchscreen

 • Capacitief touchscreen

  Dit capacitieve touchscreen heeft 5 mm gehard glas. Daarom is het ideaal voor openbaar gebruik en gemakkelijk om schoon te maken.

 • 2 aanraakpunten

  Geniet van de interactiviteit van multitouchfunctionaliteit. Het combineert de voordelen van een sterker touchscreen met de multitouchbediening om veelzijdigere touchsoftware te gebruiken.

 • LED-achtergrondverlichting langs randen

  Ervaar een gelijkmatige lichtverdeling met geavanceerde LED-technologie. Witte LED's (light emitting diodes) zijn op de rand van het scherm bevestigd voor een gelijkmatigere lichtverdeling. Dit zorgt voor een nog lager stroomverbruik, minder omzet in warmte, en een natuurgetrouw en uniform kleurbereik.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Voldoen aan RoHS-normen voor een beter milieu

  Schermen van Philips worden zo ontworpen en geproduceerd dat ze voldoen aan de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances). Deze normen beperken het gebruik van lood en andere giftige bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu.

 • Temperatuursensor voor controle van interne temperatuur

  Dit multi-user touchscreen heeft een temperatuursensor die de interne temperatuur van het apparaat controleert. Als deze de vooraf ingestelde waarde overschrijdt, worden automatisch twee interne ventilatoren geactiveerd die het display afkoelen tot de normale bedrijfstemperatuur.

 • Stijlvolle vormgeving met een smalle rand

  Het slanke voorpaneel geeft het touchscreen een stijlvolle look en past zo goed in de meeste omgevingen.

 • Onafhankelijk van software

  Onze touchscreens zijn niet gebonden aan specifieke software. U kunt daarom de meeste touchscreensoftwarepakketten op de markt gebruiken, zoals Windows XP/7 en Mac OS en Omnitapps - BMT1909/00. Verbinding via USB met een PC of laptop.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in