NL
EN
1
Monitoren

LCD-monitor

  LCD-monitor

  Meer interactie met het publiek

  Toon essentiële informatie of marketingboodschappen met een ongekende helderheid met het BDT3215EM/04-scherm. Bovendien laat u met het interactieve touchscreen een nog diepere indruk achter bij uw klanten. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Meer interactie met het publiek

met het 81 cm (32") touchscreen LCD-scherm

 • Ontworpen voor continu gebruik

  Ontworpen voor continu gebruik

  Omdat de economie nooit stilstaat, zijn onze signage displays ontworpen voor continu gebruik. Dankzij de superieure componenten, en de daaruit voortvloeiende hoge kwaliteit, bent u bij deze serie modellen verzekerd van volledige betrouwbaarheid, vierentwintig uur per dag.

 • Optische touchimaging

  Door de vier camera's in elke hoek van het beeldscherm bent u verzekerd van een zeer precieze en snelle optische touchimaging. Het touchscreen reageert snel en accuraat, of u nu drukt met uw blote vinger, een vinger met handschoen, of een stylus van 4 mm.

 • 4 aanraakpunten

  Geniet van een interactieve ervaring met 4 aanraakpunten, ideaal wanneer meerdere gebruikers uw toepassing tegelijkertijd nodig hebben. De 4 aanraakpunten bieden een uiterst kosteneffectieve oplossing.

 • Onafhankelijk van software

  Onze touchscreens zijn onafhankelijk van software. U kunt daarom de meeste touchscreen-software gebruiken die op dit moment beschikbaar is, zoals Windows XP/7 en Mac OS. Sluit via een USB aan op een PC of laptop. Kalibratie is niet nodig.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Slimme uitsparing in achterzijde voor een kleine PC

  Professionele PC's zijn een onmisbaar onderdeel van de meeste Public Signage-installaties. Vaak is hierdoor extra ruimte nodig achter het scherm en ontstaat er een oerwoud van kabels. Daarom hebben we in de achterplaat van dit scherm een uitsparing gemaakt, waarin eenvoudig een kleine professionele PC kan worden geschoven. Daarnaast zorgt het kabelbeheersysteem ervoor dat de kabels netjes georganiseerd zijn voor een professionele uitstraling.

 • Geavanceerde functie tegen inbranden

  Stilstaande beelden die lang op het scherm worden weergegeven, veroorzaken mogelijk een "spookeffect" of het inbranden van het LCD-scherm. Hoewel het inbranden van LCD-schermen niet permanent is, kunt u het beter voorkomen, vooral op plaatsen waar inhoud 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt weergegeven.

 • Voldoet aan RoHS-normen voor een beter milieu

  Schermen van Philips worden zo ontworpen en geproduceerd dat ze voldoen aan de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances). Deze normen beperken het gebruik van lood en andere giftige bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu.

 • Beheer en configuratie op afstand via RS232

  Door middel van beheer op afstand kan de gebruiker de displays via het RS232-protocol bedienen en instellen. Met CEC-opdrachten hebt u altijd volledige controle over alle displays in uw signage-netwerk.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in