NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

plasmamonitor

  plasmamonitor

  Multifunctionele oplossing voor openbare ruimtes

  Hypermoderne, kostenbesparende plasmamonitor, speciaal ontworpen voor overdekte openbare ruimtes. Het hoogwaardige ontwerp, de geavanceerde digitale videoverwerking en de nieuwste plasmatechnologie zorgen er dat uw boodschap luid en duidelijk overkomt. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Multifunctionele oplossing voor openbare ruimtes

42 inch VGA-plasmamonitor

 • Uiterst hoog contrast (10000:1) en helderheid (1500 cd/m²)

  Hoge helderheid- en contrastwaarden zijn zeer belangrijk in openbare omgevingen waar lichtomstandigheden steeds verschillen en niet bestuurbaar zijn.

 • Kleurenscheiding met 3D-combfilter voor een superscherp beeld

  Het 3D-combfilter zorgt voor een betere scheiding van signalen voor helderheid en kleuren in 3D-weergave en voorkomt zo hinderlijke kleurschiftingen, die afbreuk doen aan uw kijkplezier. Het 3D digitale combfilter voert veld voor veld vergelijkingen uit van het televisiebeeld en eventuele vervormingen met een superscherpe afbeelding als resultaat.

 • Deinterlacing van motion-compensatie

  Deinterlacing van motion-compensatie maakt gebruik van een slim deinterlacingalgoritme, dat met behulp van afbeeldingen in een digitaal geheugen de bewegingssnelheid en -richting van voorwerpen meet en evalueert. Zo worden nieuwe velden gemaakt met gecorrigeerde bewegingsposities, zodat uw videobeelden er vloeiend, trillingsvrij en superscherp uitzien.

 • De monitor is op afstand bestuurbaar vanaf het netwerk

  Door de bestuurbaarheid via het netwerk kan de gebruiker monitoren op afstand bedienen met behulp van het RS232-protocol.

 • Meerdere PC-ingangsformaten tot WXGA

  Het product is geschikt voor PC's met VGA, SVGA, XGA en WXGA. Voor een universele oplossing binnen openbare ruimtes is een veelzijdige ondersteuning voor PC-ingangen benodigd.

 • Meerdere video-ingangsformaten tot SXGA en HDTV-compatibel

  Doorgaans wordt video vaak weergegeven in verschillende formaten met verschillende resoluties. Dus is een herindeling van de inhoud nodig voor een optimale weergave met een bepaalde schermresolutie. Een hoogwaardig ontwerp verzekert een optimale herindeling van alle videoformaten tot SXGA.

 • Stille en betrouwbare werking zonder ventilatorkoeling

  Dankzij de stille werking zonder ventilator hoopt zich geen stof op in de monitor, waardoor deze betrouwbaar blijft.

 • Verwachte levensduur van scherm meer dan 60.000 uur

  In openbare ruimten moeten schermen vaak 24 uur per dag, 7 dagen in de week aanstaan. Zelfs na 60.000 uur is het helderheidsniveau van dit scherm nog altijd ruim 50% van de beginwaarde.

 • DVI-kabel meegeleverd om de hoogste beeldkwaliteit te leveren

  Bij het scherm wordt standaard een DVI-kabel meegeleverd om de hoogst mogelijke beeldkwaliteit te leveren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in