1

Draadloze In.Sight HD-babyfoon

  -{discount-percentage}%

  Draadloze In.Sight HD-babyfoon

  Altijd in contact met uw baby

  Met de draadloze Philips In.Sight HD-babyfoon kunt u overal kijken en luisteren naar uw baby op uw smartphone/tablet. U kijkt in kristalheldere HD-kwaliteit, en met het nachtzicht kunt u uw baby zelfs in het donker zien. Bekijk alle voordelen

 • Altijd in contact met uw baby

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Altijd in contact met uw baby

Met de draadloze Philips In.Sight HD-babyfoon kunt u overal kijken en luisteren naar uw baby op uw smartphone/tablet. U kijkt in kristalheldere HD-kwaliteit, en met het nachtzicht kunt u uw baby zelfs in het donker zien. Bekijk alle voordelen

Draadloze In.Sight HD-babyfoon

Overal meekijken, Horen en praten, nachtzicht, Voor smartphone en tablet, Powered by iVideon B120S/10 Soortgelijke producten zoeken

Altijd in contact met uw baby

Kijk waar u wilt op uw smartphone/tablet

Gecodeerde video voor veilige verbinding

Gecodeerde video voor veilige verbinding

De draadloze In.Sight-babyfoon gebruikt een uiterst veilige codering zodat je privacy altijd gegarandeerd is. De draadloze In.Sight-babyfoon gebruikt voor elke verbinding een unieke coderingssleutel, zodat je via een uiterst veilige verbinding naar je dierbaren kunt kijken.

Nachtzichtmodus om uw baby duidelijk te zien in het donker

Nachtzichtmodus om uw baby duidelijk te zien in het donker

Met de nachtzichtmodus kunt u het lieve gezichtje van uw baby in het donker zien. Voor de monitor gaat infrarood licht branden, zodat de zwart-witte videobeelden ook in het donker duidelijk zijn. De nachtzichtmodus wordt automatisch in- en uitgeschakeld, of u kunt deze handmatig instellen.

Wi-Fi-babyfoon voor plaatsing overal in huis

De draadloze In.Sight-babyfoon geeft u de ultieme gemoedsrust. De babyfoon is aan te sluiten op een Wi-Fi 802.11 bgn-netwerk. Plaats de monitor midden in de babykamer en u kunt uw baby rechtstreeks vanaf uw smartphone bekijken en horen, waar u ook bent.

Hoor uw baby zonder onderbrekingen, zelfs wanneer de mobiele telefoon is vergrendeld

De draadloze In.Sight HD-babyfoon streamt continu audio, zelfs wanneer uw smartphone is vergrendeld of wanneer u uw smartphone in het dockingstation plaatst of oplaadt.

Gemakkelijke installatie van Wi-Fi-babyfoon via QR-code

Instellen is eenvoudig met de app. De app genereert een QR-code voor de Wi-Fi-instellingen bij u thuis. Met de QR-code wordt de monitor automatisch gekoppeld aan uw Wi-Fi-netwerk, snel en gemakkelijk.

PVC- en BFR-vrije netsnoeren en monitor

De draadloze In.Sight HD-babyfoon is vrij van gebromeerde vlamvertragers (BFR) en polyvinylchloride (PVC). Het apparaat voldoet aan de strenge veiligheidsnormen voor kinderproducten en is 100% veilig voor kinderen en milieuvriendelijk.

Praat direct met uw baby via uw smartphone

Met de draadloze In.Sight HD-babyfoon kunt u tegen uw baby praten wanneer u maar wilt. Druk op "talk" op uw smartphone en zing een kinderliedje voor uw baby. Kijk hoe hij of zij in slaap valt door uw kalmerende stem.

Deel de babyfoon met andere smartphone-gebruikers

Deel de babyfoon met uw partner, familie, vrienden en zelfs de oppas. Met de app kunt u elke babyfoon delen met twee andere gebruikers, zodat ook zij toegang hebben tot de videobeelden en het geluid via hun smartphone. U kunt de app zelfs upgraden om de babyfoon te delen met maximaal 16 gebruikers.

Telefonische meldingen als de monitor geluid/beweging detecteert

Het is onmogelijk te voorspellen wanneer er iets met uw baby kan gebeuren. De draadloze In.Sight HD-babyfoon blijft de wacht houden met zijn aanpasbare geluids- en bewegingsdetectie. U wordt gewaarschuwd telkens wanneer geluid of beweging wordt gedetecteerd. Ontvang automatisch pushmeldingen op uw smartphone wanneer de monitor beweging of geluid detecteert.

Rechtstreekse controle dankzij temperatuur- en vochtigheidssensor

Temperatuur en vochtigheidssensoren op de draadloze In.Sight HD-babyfoon tonen de temperatuur en vochtigheidsgraad op uw smartphone. De vochtigheidssensor meet de luchtvochtigheid. Zo wordt bijvoorbeeld gemeten wanneer de lucht droog is en de keel van uw baby kan irriteren. De app waarschuwt u zelfs wanneer de temperatuur te hoog of te laag is.

Alle specificaties bekijken
 • Met de draadloze In.Sight-thuismonitor kunt u gratis en onbeperkt live-videobeelden bekijken via het draadloze netwerk in uw huis. Wanneer u op afstand live-videobeelden wilt bekijken (via een extern Wi-Fi-netwerk of via 3G), is dit ook gratis voor een onbeperkt aantal sessies; dan geldt echter wel een limiet van 5 minuten per sessie.
 • Langere videosessies en andere premiumfuncties kunt u aanschaffen via de app. Deze voorwaarden kunnen worden gewijzigd.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in