Tornado Mini

Spaarlamp spiraal

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900926583/8727900926583_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Tornado Mini

  Spaarlamp spiraal

  Helder licht voor levendige kleuren

  De Philips Tornado Mini-spaarlampen bieden helder licht en zorgen ervoor dat kleuren er levendiger uitzien. Dankzij het compacte ontwerp is deze energiezuinige, spiraalvormige lamp ideaal voor gebruik in smalle armaturen. U bespaart tot wel 10 jaar energie en kosten! Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 12,49
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tornado Mini Spaarlamp spiraal

5W (28W), E14, Warm wit, Niet-dimbaar 8727900926583 Soortgelijke producten zoeken

Helder licht voor levendige kleuren

Ideaal voor smalle armaturen

 • Helder licht in een compact ontwerp

  Helder licht in een compact ontwerp

  Deze Philips-spaarlamp is zo klein dat u hem overal in huis kunt gebruiken waar u extra helder licht nodig hebt. Ideaal voor in smalle armaturen.

 • Perfecte helderheid en efficiëntie

  Perfecte helderheid en efficiëntie

  Extra helderheid resulteert meestal in extra energieverbruik. Met de spaarlampen van Philips kunt u echter van helder, vitaliserend licht genieten terwijl u energie en kosten bespaart! Ideaal voor het verlichten van een (thuis)kantoor of andere ruimen waar extra helderheid is vereist.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Deze lamp verbruikt tot 80% minder energie dan traditionele lichtbronnen; zo ontvangt u een lagere energierekening én draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur tot wel acht jaar

  Lange levensduur tot wel acht jaar

  De Philips-spaarlampen zijn duurzaam. De lampen gaan tot 8 jaar mee, dus u hoeft niet langer regelmatig nieuwe lampen te kopen en te vervangen én u verbruikt al die tijd minder energie.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Spaarlampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in