1
Niet-gecategoriseerd

LivingWhites

Spaarlamp spiraal

  LivingWhites

  Spaarlamp spiraal

  Het juiste licht voor het juiste moment

  Integreer LivingAmbiance in de thuisverlichting. Vervang alleen maar de lamp om armaturen dimbaar te maken met de LivingAmbiance-/LivingWhites-afstandsbediening. Bovendien besparen deze lampen energie en geld. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LivingWhites Spaarlamp spiraal

20W (88W), Normale fitting, Warm wit 872790092626200 Soortgelijke producten zoeken

Het juiste licht voor het juiste moment

 • Dimmen zonder een wanddimmer

  Dimmen zonder een wanddimmer

  U kunt de LivingWhites-lamp met een LivingWhites- of LivingAmbiance-afstandsbediening dimmen. Alle Philip-afstandsbedieningen met het SmartLink-label zijn geschikt om deze lamp te dimmen.

 • Pas uw lampen afzonderlijk aan of in elke gewenste combinatie

  Pas uw lampen afzonderlijk aan of in elke gewenste combinatie

  Als lampen zijn aangesloten op andere Philips LivingAmbiance-producten, kunt u wit licht dimmen en de kleur, intensiteit en helderheid van gekleurd licht aanpassen.

 • Bedien deze lamp en andere SmartLink-lampen met één afstandsbediening

  Bedien deze lamp en andere SmartLink-lampen met één afstandsbediening

  Alle LivingAmbiance-producten zijn aan elkaar gekoppeld via de intuïtieve afstandsbediening, waarmee u de kleur en de helderheid van de verlichting zowel afzonderlijk als gecombineerd kunt aanpassen. En dat in elke gewenste combinatie. U kunt zien welke producten samenwerken door op de doos of het product zelf te kijken. Als er een SmartLink-logo op staat, betekent dit dat het product kan samenwerken met andere SmartLink-producten.

 • Dimmen zorgt voor een gezellige sfeer

  Meerdere lampen in een ruimte belichten verschillende hoeken en zijden, waardoor de ruimte levendiger lijkt. Door deze lampen te dimmen kunt u allerlei sferen creëren, van gezellig tot levendig.

 • Levensduur 8 jaar

  Spaarlampen hebben een langere levensduur dan standaardlampen. Een spaarlamp met een levensduur van 8 jaar vervangt 8 standaardlampen. Zodoende bespaart u geld en hoeft u jarenlang geen lamp meer te vervangen. De levensduur is gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 2,7 uur per dag of 1000 uur per jaar. Dit gemiddelde wordt beïnvloed door een wisselend gebruik tijdens de diverse seizoenen (donkere winter vs. lichte zomer), de weersomstandigheden (zonnige vs. donkere regenachtige dag) en de kamer waarin de lamp wordt gebruikt (kortstondig gebruik in de badkamer vs. langdurig gebruik in de woonkamer).

 • Koppel elke armatuur met wit licht aan de LivingAmbiance-afstandsbediening

  Als u de LivingWhites-contactdoos tussen uw armatuur en het stopcontact aansluit, kan de armatuur ook met andere LivingAmbiance-producten werken. Op deze manier kunt u een armatuur die u al langer hebt, met de LivingAmbiance-afstandsbediening bedienen en op andere LivingAmbiance-producten aansluiten. Elke armatuur maakt deel uit van de sfeer! Let op: de armatuur die u op de LivingWhites-stekker aansluit, mag geen touch-dimmer hebben.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in