LivingWhites

Spaarlamp spiraal

  LivingWhites

  Spaarlamp spiraal

  Gedimd licht in een handomdraai

  Bent u verlichting met slechts één instelling zat? Ga dan voor de Philips LivingWhites-spaarlampen en maak uw armaturen dimbaar met de LivingWhites-afstandsbediening (meegeleverd in het starterspakket). De lampen besparen ook nog 80% energie en kosten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LivingWhites Spaarlamp spiraal

20W (87W), E27-fitting, Warm wit, Extra lamp 8727900926262 Soortgelijke producten zoeken

Gedimd licht in een handomdraai

Creëer de sfeer waar u behoefte aan hebt

 • Dimmen zonder een wanddimmer

  Dimmen zonder een wanddimmer

  U kunt de LivingWhites-lamp met een LivingWhites- of LivingAmbiance-afstandsbediening dimmen. Alle Philip-afstandsbedieningen met het SmartLink-label zijn geschikt om deze lamp te dimmen.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Deze lamp verbruikt tot 80% minder energie dan traditionele lichtbronnen; zo ontvangt u een lagere energierekening én draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur tot wel tien jaar

  Lange levensduur tot wel tien jaar

  De Philips-spaarlampen zijn duurzaam. De lampen gaan tot 10 jaar mee, dus u hoeft niet langer regelmatig nieuwe lampen te kopen en te vervangen én u verbruikt al die tijd minder energie.

 • Koppel elke armatuur met wit licht aan de LivingAmbiance-afstandsbediening

  Als u de LivingWhites-contactdoos tussen uw armatuur en het stopcontact aansluit, kan de armatuur ook met andere LivingAmbiance-producten werken. Op deze manier kunt u een armatuur die u al langer hebt, met de LivingAmbiance-afstandsbediening bedienen en op andere LivingAmbiance-producten aansluiten. Elke armatuur maakt deel uit van de sfeer! Let op: de armatuur die u op de LivingWhites-stekker aansluit, mag geen touch-dimmer hebben.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in