1
Kies een lamp

Tornado

Spaarlamp spiraal

  Tornado

  Spaarlamp spiraal

  Direct op volle sterkte

  De Tornado is buitengewoon helder en maakt kleuren levendiger. Deze lamp van Philips geeft direct licht en past door het compacte ontwerp overal. De Tornado levert tot wel 10 jaar energiebesparing op* * Vergeleken met traditionele gloeilampen Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tornado Spaarlamp spiraal

20W, Warm wit, E27-fitting 872790092586900 Soortgelijke producten zoeken

Direct op volle sterkte

Onmiddellijk helder licht, waardoor de kleuren levendiger lijken;

 • Bespaart tot wel 80% aan energie en geld

  Deze lamp bespaart geld en tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in