myAmbiance

LED-kogel

  myAmbiance

  LED-kogel

  Optimale lichtkwaliteit, optimale energiebesparing

  Philips MyAmbiance LED-lampen: de allernieuwste verlichting. Dimbaar, direct licht en optimale energiebesparing in unieke, kwikvrije ontwerpen. Deze uiterst innovatieve en toonaangevende producten bieden u meer dan alleen licht. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

myAmbiance LED-kogel

3W (15W), Kleine fitting, Warm wit 872790091846500 Soortgelijke producten zoeken

Optimale lichtkwaliteit, optimale energiebesparing

Ter vervanging van iedere lamp

 • Prachtig licht

  Philips MyAmbiance LED-lampen geven een prachtig en warm wit licht. Deze energiebesparende LED-lamp geeft kleuren weer zoals ze bedoeld zijn.

 • Bekroond ontwerp

  Winnaar van een iF Design Award. De iF Design awards zijn in 1953 voor het eerst uitgereikt en staan sindsdien voor uitstekende en hoogwaardige ontwerpen.

 • Direct licht, dimbaar met meeste dimmers

  Direct licht als u de lamp inschakelt, dimbaar met de meeste dimmers.

 • 90% energiebesparing

  We hebben tegenwoordig veel verschillende technologieën voor het creëeren van licht. Sommige hebben meer energie nodig dan anderen voor dezelfde hoeveelheid licht. Dit bepaalt ook de energiezuinigheid van een lamp. Standaardlampen zetten slechts 5% energie om in licht, terwijl 95% verdwijnt als warmte. Energiebesparende technologieën leveren dezelfde hoeveelheid licht met 90% minder energieverbruik, wat betekent dat er minder energie als warmte verloren gaat. Deze lampen besparen dus zowel energie als geld.

 • Levensduur 25 jaar

  Moderne technologieën hebben een langere levensduur dan standaardlampen. Een lamp met een levensduur van 25 jaar vervangt 25 standaardlampen. Zodoende bespaart u geld en hoeft u jarenlang geen lamp meer te vervangen. De levensduur is gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 2,7 uur per dag of 1000 uur per jaar. Dit gemiddelde wordt beïnvloed door een wisselend gebruik tijdens de diverse seizoenen (donkere winter vs. lichte zomer), de weersomstandigheden (zonnig vs. donkere regenachtige dag) en de kamer waarin de lamp wordt gebruikt (kortstondig gebruik in de badkamer vs. langdurig gebruik in de woonkamer).

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in