Softone Lustre

Spaarlamp kogel

  Softone Lustre

  Spaarlamp kogel

  Zacht, vriendelijk en decoratief licht

  Een sierlijk, decoratief ontwerp in de vorm van een lichtkroon met WARM ZACHT licht waarbij u zich volledig kunt ontspannen. Zeker bij de gedachte dat u de komende tien jaar geld uitspaart met deze spaarlamp. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Softone Lustre Spaarlamp kogel

7W, Flame, E27-fitting 872790090528100 Soortgelijke producten zoeken

Zacht, vriendelijk en decoratief licht

Decoratieve vormgeving die past bij uw armatuur

 • Bespaart tot wel 80% aan energie en geld

  Deze lamp bespaart geld en tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in