1
Kies een lamp

Master Genie

Spaarlamp stick

  Master Genie

  Spaarlamp stick

  Compacte spaarlamp die door professionals wordt gebruikt

  Deze spaarlamp van Philips geeft direct warm licht en past door het compacte ontwerp overal. De lamp gaat 20 jaar mee en dankzij het ongelooflijk lage energieverbruik bespaart u tot 80% Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Master Genie Spaarlamp stick

11W, Warm wit, E27-fitting 872790090339300 Soortgelijke producten zoeken

Compacte spaarlamp die door professionals wordt gebruikt

Direct licht, gaat 20 jaar mee, compacte vormgeving

 • Bespaart tot wel 80% aan energie en geld

  Deze lamp bespaart geld en tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in