1
Kies een lamp

Tornado

Compacte TL, spiraalspaarlamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900876284/8727900876284_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Tornado

  Compacte TL, spiraalspaarlamp

  Prachtig helder licht en levendige kleuren

  De Philips Tornado-spaarlampen bieden prachtig helder licht en zorgen ervoor dat kleuren er levendiger uitzien. Dankzij het compacte ontwerp is deze energiezuinige, spiraalvormige lamp bijna overal te gebruiken. U bespaart tot wel 8 jaar energie en kosten! Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 9,79
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Prachtig helder licht en levendige kleuren

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tornado Compacte TL, spiraalspaarlamp

32W (150W), E27, Warm wit, Niet-dimbaar 8727900876284 Soortgelijke producten zoeken

Prachtig helder licht en levendige kleuren

Voor een actieve en energieke atmosfeer

 • Perfecte helderheid en efficiëntie

  Perfecte helderheid en efficiëntie

  Extra helderheid resulteert meestal in extra energieverbruik. Met de spaarlampen van Philips kunt u echter van helder, vitaliserend licht genieten terwijl u energie en kosten bespaart! Ideaal voor het verlichten van een (thuis)kantoor of andere ruimen waar extra helderheid is vereist.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Deze lamp verbruikt tot 80% minder energie dan traditionele lichtbronnen; zo ontvangt u een lagere energierekening én draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur tot wel acht jaar

  Lange levensduur tot wel acht jaar

  De Philips-spaarlampen zijn duurzaam. De lampen gaan tot 8 jaar mee, dus u hoeft niet langer regelmatig nieuwe lampen te kopen en te vervangen én u verbruikt al die tijd minder energie.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Spaarlampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in