1
Kies een lamp

Tornado

Spaarlamp spiraal

  Tornado

  Spaarlamp spiraal

  Automatische inschakeling bij nacht

  De Tornado is de nieuwste en krachtigste spaarlamp van Philips. Deze stralende, kleine energiebespaarder is supercompact, geeft meer licht en is wel 85% energiezuiniger. Bovendien past hij in vrijwel elke armatuur! Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tornado Spaarlamp spiraal

15W (70W), Normale fitting, Cool daylight 872790085765800 Soortgelijke producten zoeken

Automatische inschakeling bij nacht

Handige buitenverlichting met dag-/nachtsensor

 • Beveilig uw huis met automatische sensorverlichting

  Zien of gezien worden in het donker maakt uw huis veiliger. Slimme lampen gaan aan wanneer het donker wordt om u te verwelkomen als u thuiskomt en om ongewenste bezoekers te weren.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in