1
Kies een lamp

EcoAmbiance

Spaarlamp kaars

  EcoAmbiance

  Spaarlamp kaars

  Mooi ontwerp

  Deze Philips-lamp is een goede keuze als u een standaard spaarlamp met een vertrouwde vorm zoekt. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

EcoAmbiance Spaarlamp kaars

5W (21W), Kleine fitting, Cool daylight 872790085251600 Soortgelijke producten zoeken

Mooi ontwerp

Een mooi ontwerp voor een prima prijs

 • Energiebesparing tot wel 76%

  Bespaar tot wel 76% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

 • Levensduur tot 8 jaar

  Moderne technologieën bieden een langere levensduur dan bij standaardlampen. Een spaarlamp met een levensduur van 8 jaar vervangt 8 standaardlampen. Zodoende bespaart u geld en hoeft u jarenlang geen lamp meer te vervangen. De levensduur is gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 2,7 uur per dag of 1000 uur per jaar. Dit gemiddelde wordt beïnvloed door een wisselend gebruik tijdens de diverse seizoenen (donkere winter vs. lichte zomer), de weersomstandigheden (zonnige vs. donkere regenachtige dag) en de kamer waarin de lamp wordt gebruikt (kortstondig gebruik in de badkamer vs. langdurig gebruik in de woonkamer).

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in