Twisted Candle

Spaarlamp gedraaide kaars

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900851823/8727900851823_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Twisted Candle

  Spaarlamp gedraaide kaars

  Een spaarlamp met zacht licht

  Deze Philips-lamp in kaarsvorm biedt een stijlvol ontwerp gecombineerd met duurzame energiebesparende technologie. De spaarlamp gaat tot 10 jaar mee en is daarom ideaal voor langdurig gebruik in alle open armaturen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Twisted Candle Spaarlamp gedraaide kaars

8W (35W), E14, Warm wit, Niet-dimbaar 8727900851823 Soortgelijke producten zoeken

Een spaarlamp met zacht licht

Ideaal voor in kroonluchters

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Deze lamp verbruikt tot 80% minder energie dan traditionele lichtbronnen; zo ontvangt u een lagere energierekening én draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur tot wel tien jaar

  Lange levensduur tot wel tien jaar

  De Philips-spaarlampen zijn duurzaam. De lampen gaan tot 10 jaar mee, dus u hoeft niet langer regelmatig nieuwe lampen te kopen en te vervangen én u verbruikt al die tijd minder energie.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Spaarlampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in