1
Kies een lamp

Tornado Automatic

Spaarlamp spiraal

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900844481/8727900844481_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Tornado Automatic

  Spaarlamp spiraal

  Hoogwaardige lichtsensor

  Deze Philips-spaarlamp beschikt over een automatische lichtsensor en biedt helder licht wanneer dit nodig is, zelfs buiten. Deze energiezuinige lamp is bijna overal te gebruiken en bespaart tot wel 10 jaar energie en kosten. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 13,49
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Hoogwaardige lichtsensor

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tornado Automatic Spaarlamp spiraal

15W (70W), E27, Warm wit, Niet-dimbaar 8727900844481 Soortgelijke producten zoeken

Hoogwaardige lichtsensor

Schakelt 's nachts automatisch in

 • Perfecte helderheid en efficiëntie

  Perfecte helderheid en efficiëntie

  Extra helderheid resulteert meestal in extra energieverbruik. Met de spaarlampen van Philips kunt u echter van helder, vitaliserend licht genieten terwijl u energie en kosten bespaart! Ideaal voor het verlichten van een (thuis)kantoor of andere ruimen waar extra helderheid is vereist.

 • Schakelt automatisch in

  Schakelt automatisch in

  Met de ingebouwde automatische lichtsensor biedt deze lamp ideaal gebruiksgemak in ruimtes die snel en veilig toegankelijk moeten zijn.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Deze lamp verbruikt tot 80% minder energie dan traditionele lichtbronnen; zo ontvangt u een lagere energierekening én draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur tot wel tien jaar

  Lange levensduur tot wel tien jaar

  De Philips-spaarlampen zijn duurzaam. De lampen gaan tot 10 jaar mee, dus u hoeft niet langer regelmatig nieuwe lampen te kopen en te vervangen én u verbruikt al die tijd minder energie.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Spaarlampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in