Halogen

Halogeencapsulelamp

  Halogen

  Halogeencapsulelamp

  Zien is geloven

  Philips halogeenverlichting biedt niet alleen helder, fonkelend licht, maar is bovendien energiezuinig, dimbaar en duurzaam. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Halogen Halogeencapsulelamp

14W (20W), G4-fitting, Warm wit 872790082358502 Soortgelijke producten zoeken

Zien is geloven

De nieuwste halogeenverlichting

 • Tweemaal langere levensduur

  Tweemaal langere levensduur

  Deze lamp gaat twee keer zo lang mee als een standaardlamp. Hij vervangt dus twee lampen voor minder geld en minder gedoe. De levensduur is gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 2,7 uur per dag of 1.000 uur per jaar. Dit gemiddelde wordt beïnvloed door een wisselend gebruik tijdens de diverse seizoenen (donkere winter vs. lichte zomer), de weersomstandigheden (zonnig vs. donkere regenachtige dag) en de kamer waarin de lamp wordt gebruikt (kortstondig gebruik in de badkamer vs. langdurig gebruik in de woonkamer).

 • Helder, fonkelend en energiezuinig

  Helder halogeenlicht en fonkelend licht dat prachtige reflecties geeft op beschenen plaatsen en scherpe schaduwen op niet-beschenen plaatsen. Creëer een eigen sfeer met deze halogeenlampen van Philips.

 • Dimbaar voor een gezellige sfeer

  Deze Philips-lamp kan worden gebruikt in combinatie met alle dimmers. Het licht kan worden gedimd tot 1% en creëert net zo'n gezellige sfeer als een gloeilamp.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in