Halogen Classic

Halogeenspot

  Halogen Classic

  Halogeenspot

  Geweldige energiebesparing

  De traditionele gloeilamp heeft een metamorfose ondergaan. Deze Philips halogeenlamp zorgt voor een energiebesparing van maar liefst 30% in vergelijking met een standaardlamp. De nieuwe traditionele lamp geeft dimbaar licht van een hoge kwaliteit en is de voordeligste manier om energie te besparen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Halogen Classic Halogeenspot

18W (25W), Kleine fitting, Wit 872790082042300 Soortgelijke producten zoeken

Geweldige energiebesparing

Licht van halogeenkwaliteit met 30% energiebesparing

 • Helder halogeenlicht geeft beter contrast voor een betere concentratie

  Met het felle licht van deze Philips-halogeenlampen worden contrasten duidelijker, letters worden scherper en het zicht wordt beter. Uw ogen hoeven zich minder in te spannen en u kunt zich beter concentreren.

 • Direct licht bij het inschakelen

  Als u de schakelaar omzet, baadt uw kamer in het licht. Geen opwarmtijd maar direct licht.

 • Volledig dimbaar tot een zachte gloed

  Deze Philips-lampen zijn dimbaar met alle dimmers en kunnen worden gedimd tot alle spectra, van helder halogeenlicht tot een warme oranje gloed met slechts een beetje licht.

 • Gaat twee keer zo lang mee als een standaardlamp

  Deze lamp gaat twee keer zo lang mee als een standaardlamp. Hij vervangt dus twee lampen voor minder geld en minder gedoe. De levensduur is gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 2,7 uur per dag of 1.000 uur per jaar. Dit gemiddelde wordt beïnvloed door een wisselend gebruik tijdens de diverse seizoenen (donkere winter vs. lichte zomer), de weersomstandigheden (zonnig vs. donkere regenachtige dag) en de kamer waarin de lamp wordt gebruikt (kortstondig gebruik in de badkamer vs. langdurig gebruik in de woonkamer).

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in