Tornado High Lumen

Spaarlamp spiraal

  Tornado High Lumen

  Spaarlamp spiraal

  Superieur hoge lumen/ontwerp en hoge prestaties

  Door de combinatie van uitstekende prestaties (direct licht, gaat langer mee, hoog schakelen) met warm helder licht met hoge lumen en een traditioneel gloeilampontwerp krijgt u al een warm gevoel in de wetenschap dat de komende 20 jaar geld wordt bespaard Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tornado High Lumen Spaarlamp spiraal

60W, Cool daylight, E27-fitting 872790080721900 Soortgelijke producten zoeken

Superieur hoge lumen/ontwerp en hoge prestaties

Warm en helder met hoge lumen, lange levensduur en hoge prestaties

 • Bespaart tot wel 80% aan energie en geld

  Deze lamp bespaart geld en tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in