-

White ambiance Losse lamp GU10

  -

  White ambiance Losse lamp GU10

  Licht voor uw speciale momenten

  Voeg een perfect passende witte Philips hue-spot toe aan uw Philips hue-systeem en geniet van warm en koel wit licht dat u de hele dag helpt bij uw activiteiten. Sluit de lamp aan op de Philips hue bridge en bedien die op uw manier. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue White ambiance Losse lamp GU10

Losse lamp, GU10, 5, 5W 8718696599303 Soortgelijke producten zoeken

Licht voor uw speciale momenten

Van zonsopkomst tot zonsondergang

 • Van warm wit tot koel helder daglicht

  Van warm wit tot koel helder daglicht

  Bepaal de juiste sfeer voor elk moment met schitterend, natuurlijk wit licht. Stel met de app de wittinten in, van koel stimulerend daglicht tot ontspannend, warm wit licht. Bepaal zelf de lichtsfeer in huis. Niet te licht. Niet te donker. Precies goed.

 • Geleidelijk wakker worden met uw eigen zonsopgang

  Geleidelijk wakker worden met uw eigen zonsopgang

  Maak uw slaapritme gemakkelijker en wordt geleidelijk wakker voor een frisse start van elke dag. Philips hue helpt u op een leuke manier wakker te worden. Door het geleidelijk toenemende licht krijgt u het gevoel dat u op een natuurlijke manier wakker wordt met zonlicht, in plaats van uit uw slaap gerukt te worden door een wekker.

 • Begin de dag goed

  Begin de dag goed

  Sla uw ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat uw lichaam en geest energieker maakt. Perfect voor die momenten als u even een nieuwe impuls nodig hebt of wanneer uw innerlijke batterij bijna leeg is.

 • Geniet van een perfecte leeservaring

  Geniet van een perfecte leeservaring

  Ga urenlang helemaal op in uw favoriete boek met Philips hue. De lampen geven u het juiste witte licht voor een perfecte leeservaring.

 • Ontspannen met warm wit licht

  Ontspannen met warm wit licht

  Ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen. Met het ontspannende witte licht kunt u 's avonds heerlijk relaxen en 's nachts beter slapen.

 • Blijf gefocust

  Blijf gefocust

  Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. De beste manier om dingen snel en efficiënt gedaan te krijgen, zonder te worden afgeleid, of u nu voor een examen studeert, thuis werkt of kiest wat u wilt dragen om er piekfijn uit te zien.

 • Verbind tot wel 50 Philips hue-lampen

  Verbind tot wel 50 Philips hue-lampen

  U kunt tot 50 lampen verbinden met de Philips hue bridge. Begin gewoon met een van de beschikbare starterkits of een enkele bridge en voeg naar wens Philips hue-producten toe. Vervolgens kunt u uw verlichting met een vingerveeg bedienen via de intuïtieve Philips hue-app voor smart devices met iOS of Android. Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige en betrouwbare technologie waarmee u de lampen kunt bedienen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos uitgevoerd, rechtstreeks op uw Philips hue-product.

 • Past perfect als een standaard GU-10-spot

  De witte Philips hue GU-10-lamp is ontworpen om naadloos in uw bestaande armaturen te passen. Hierdoor is het een slim, energiezuinig alternatief voor traditionele halogeenspots.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in