LED

Lamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598375/8718696598375_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Lamp

  Verander de lichtstand zonder de lampen te veranderen

  Soms wilt u de sfeer aanpassen aan wat u doet. Met een Philips SceneSwitch LED-lamp kunt u eenvoudig de lichtstanden veranderen met uw huidige schakelaar. U hebt geen dimmer of aanvullende installatie nodig. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Verander de lichtstand zonder de lampen te veranderen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED Lamp

9, 5W (60W), E27, Warm wit, Niet-dimbaar 8718696598375 Soortgelijke producten zoeken

Verander de lichtstand zonder de lampen te veranderen

Geschikt voor uw huidige schakelaar

 • Meer informatie over licht

  Meer informatie over licht

  Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en rustgevend licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde koeler en energieker licht produceren. CRI: De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, zodat kleuren echt en natuurlijk worden weergegeven.

 • Geen dimmer of extra installatie nodig

  Geen dimmer of extra installatie nodig

  Levert direct uit de doos een scala aan geweldige lichtscènes, één voor elke behoefte en stemming. De intelligentie zit in de lamp zelf, dus er is geen dimmer of andere extra installatie vereist. Vervang uw lamp door deze SceneSwitch-lamp en wissel van scène met uw bestaande muurschakelaar. Met minimale investering en moeite geniet u van het maximale comfort. Nu kunt u gemakkelijk de sfeer afstemmen op uw bezigheden en uw stemming.

 • Hiermee zet u de lamp terug naar de standaard fabrieksinstelling

  Hiermee zet u de lamp terug naar de standaard fabrieksinstelling

  Indien er meerdere lampen worden gebruikt die niet meer zijn gesynchroniseerd, schakelt u de verlichting binnen 1 seconde in en weer uit om de lampen terug te zetten naar de standaard fabrieksinstelling.

 • Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en het milieu

  Beter voor uw portemonnee en het milieu

  LED-technologie bespaart tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Het betaalt zichzelf dus terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Het draagt bij aan een beter milieu.

 • Geen UV of infrarood

  Geen UV of infrarood

  Het licht bevat geen infrarode straling, zodat er geen warmte wordt geproduceerd. Ook heeft het geen ultraviolette straling. Door deze twee kenmerken zal er geen kleurvervaging optreden bij bijvoorbeeld textiel.

 • U kunt de lichtkleur aanpassen met de bestaande muurschakelaar

  Gebruik de schakelaar om de sfeer te veranderen van licht dat lijkt op natuurlijk daglicht naar een warm, gezellig licht dat u helpt te ontspannen en genieten van het moment. Nu kunt u uw kamer eenvoudig aanpassen aan allerlei activiteiten of aan uw stemming.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in