-

Bewegingssensor

  -

  Bewegingssensor

  Schakelt lampen automatisch in

  Bedien je lampen automatisch door een Philips Hue bewegingssensor toe te voegen aan jouw Philips Hue-systeem. Je kunt de sensor overal in huis plaatsen, want hij is draadloos en wordt van stroom voorzien door batterijen. De lampen reageren direct zodra je er voorbij loopt. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Schakelt lampen automatisch in

voor jouw gemak

 • Schakel je Hue verlichting automatisch in en uit

  Schakel je Hue verlichting automatisch in en uit

  Schakelt jouw Philips Hue verlichting in wanneer beweging wordt waargenomen. Sluit de Philips Hue bewegingssensor aan op jouw Philips Hue bridge via de Philips Hue app. Uw Philips Hue verlichting wordt dan automatisch ingeschakeld als je een kamer binnenkomt. Perfect voor de gang, badkamer, kelder of garage. Je kunt in de app aangeven welke scène of lichtinstelling moet worden ingeschakeld als beweging wordt waargenomen. Als er geen beweging meer wordt waargenomen, wordt de verlichting automatisch uitgeschakeld.

 • Dag- en nachtinstelling

  Dag- en nachtinstelling

  Schakelt automatisch een zacht nachtlampje in. Het is mogelijk om verschillende lichtinstellingen in te stellen voor overdag en 's nachts. Overdag kan de sensor een helder wit licht inschakelen om je te helpen beter te zien. 's Nachts kan de sensor een zacht nachtlampje inschakelen als jij, jouw partner of kind uit bed komt. Hier komt net genoeg licht vanaf zodat je in het donker je weg kunt vinden zonder de rest van het gezin wakker te maken.

 • Geïntegreerde daglichtsensor

  Geïntegreerde daglichtsensor

  Schakelt de lampen alleen in wanneer dat nodig is. Dankzij de geïntegreerde daglichtsensor worden jouw lampen alleen ingeschakeld wanneer dit nodig is. Je kunt de lichtgevoeligheid eenvoudig aanpassen in de Philips Hue app, zodat de sensor alleen wordt geactiveerd als je net dat extra beetje licht nodig hebt. Als er geen beweging wordt waargenomen, worden de lampen gedimd voordat ze na een bepaalde tijd automatisch uitschakelen. De bewegingssensor bespaart energie door automatisch de lampen uit te schakelen in ruimtes die niet in gebruik zijn

 • Zet hem neer waar je hem nodig hebt

  Zet hem neer waar je hem nodig hebt

  Geen kabels, dus je kunt hem overal in jouw huis neerzetten. De bewegingssensor werkt op batterijen en is dus volledig draadloos en overal in huis eenvoudig te installeren binnen enkele minuten. Zet de sensor op een plank of tafeltje of bevestig hem aan een muur of het plafond met de meegeleverde schroef. Met de meegeleverde magneet kun je de sensor zelfs bevestigen aan metalen oppervlakken zoals de koelkast. Je kunt de detectiehoek eenvoudig aanpassen door de sensor in de juiste richting te draaien.

 • Vereist een Philips Hue-bridge

  Vereist een Philips Hue-bridge

  Dit product vereist een verbinding met de Philips Hue bridge

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in