White and color ambiance Losse lamp E27

  White and color ambiance Losse lamp E27

  Onbegrensde mogelijkheden

  Plaats een Philips Hue white and color ambiance lamp in jouw Philips Hue systeem en geniet van hoogwaardig wit en gekleurd licht dat je onbegrensde mogelijkheden biedt. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue White and color ambiance Losse lamp E27

Losse lamp, E27 8718696592984 Soortgelijke producten zoeken

Onbegrensde mogelijkheden

voor een geweldige ervaring

 • Wees creatief met 16 miljoen kleuren

  Wees creatief met 16 miljoen kleuren

  Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren om de look en sfeer van de kamer direct te veranderen. Creëer jouw eigen sfeer moeiteloos met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en beleef dat speciale moment opnieuw met lichtspetters. Sla jouw favoriete lichtinstellingen op en gebruik ze wanneer jij maar wilt.

 • Synchroniseer verlichting met muziek en films

  Synchroniseer verlichting met muziek en films

  Vergroot uw TV-ervaring naar de hele kamer of synchroniseer de verlichting met uw favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Download de apps van derden en ontdek de leuke dingen die u kunt doen met Philips Hue.

 • Verlicht uw games

  Verlicht uw games

  Til je verlichtingsffecten tijdens gaming naar de next level. Download third party apps en ontdek de verrassende dingen die je kunt doen met Philips Hue.

 • Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen

  Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen

  Philips Hue helpt je ontwaken zoals jij dat wilt, zodat je jouw dag met een fris gevoel begint. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker zodat het effect van zonsopgang wordt gecreëerd en je natuurlijker wakker wordt, in plaats van door het schelle geluid van een wekker. Begin je dag goed. 's Avonds kom je met het ontspannende warm witte licht tot rust en maakt jouw lichaam zich gereed voor een goede nachtrust.

 • Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht

  Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht

  Creëer de juiste sfeer voor elk moment en versier uw huis met warm tot koud wit licht. U kunt het hele jaar door van verschillende stijlen genieten. Kies voor het heldere witte licht van de eerste lentedagen, het warm witte licht van de zomerzon of voor koel daglicht in de winter.

 • Ontspan, lees, concentreer u en word energieker met lichtinstellingen

  Ontspan, lees, concentreer u en word energieker met lichtinstellingen

  Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt u om van elk moment in uw dagritme een moment om van te genieten te maken. Sla uw ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat uw lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.

 • Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Met de Philips Hue iOS- en Android-app kun je jouw verlichting op afstand bedienen waar je ook bent. Controleer of je bent vergeten jouw lampen uit te schakelen voordat je van huis ging, en schakel ze in als je niet voor het donker thuis bent.

 • Stel timers in voor uw gemak

  Stel timers in voor uw gemak

  Met de schemafunctie van de Philips Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof u thuis bent als u niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer u thuiskomt. U kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kunt u het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

 • Dimmen zonder installatie

  Dimmen zonder installatie

  Ervaar gegarandeerd eenvoudig dimmen met Philips Hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, elektricien of installatie vereist

 • Regel het op uw eigen manier

  Regel het op uw eigen manier

  Verbind uw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app of voeg schakelaars toe aan uw systeem om uw lampen in te schakelen. U kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen voor de volledige Philips Hue-ervaring. Philips Hue werkt zelfs met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home zodat u uw verlichting met uw stem kunt bedienen.

 • Vereist een Philips Hue-bridge

  Vereist een Philips Hue-bridge

  Sluit jouw Philips Hue lampen aan met de bridge om jouw lampen te bedienen vanaf jouw smartphone of tablet via de Philips Hue app.

 • Draadloos bedienbare LED lamp

  Draadloos bedienbare LED lamp

  Deze LED lamp is draadloos bedienbaar als je hem aansluit op de Philips Hue bridge voor slimme bediening of op de Philips Hue dimmer switch.

 • Alleen dimbaar met Philip Hue compatibele apparaten

  Dit product is alleen dimbaar als het is aangesloten op de Philips Hue bridge of op een Philips Hue compatibel apparaat

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in