LED

Capsule

  LED

  Capsule

  Een vertrouwde lichtbundel en innovatief design

  Als u overschakelt op een LED-capsule van Philips, verbruikt u direct al tot wel 90% minder energie zonder enig nadelig effect op de lichtopbrengst of de kwaliteit. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED Capsule

1, 2W (10W), G4, Wit, Niet-dimbaar 8718696585979 Soortgelijke producten zoeken

Een vertrouwde lichtbundel en innovatief design

Vermijd het gedoe van capsules verwisselen

 • Koel, energieopwekkend licht

  Koel, energieopwekkend licht

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 3000 K, en levert koel en energieopwekkend. Ideaal voor het creëren van een uitnodigende sfeer waarin u vrienden kunt ontvangen of zich kunt ontspannen met een boek.

 • Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en het milieu

  Beter voor uw portemonnee en het milieu

  LED-technologie bespaart tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Het betaalt zichzelf dus terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Het draagt bij aan een beter milieu.

 • Geen UV of infrarood

  Geen UV of infrarood

  Het licht bevat geen infrarode straling, zodat er geen warmte wordt geproduceerd. Ook heeft het geen ultraviolette straling. Door deze twee kenmerken zal er geen kleurvervaging optreden bij bijvoorbeeld textiel.

 • Meer informatie over licht

  Meer informatie over licht

  Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en rustgevend licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde koeler en energieker licht produceren. CRI: De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, zodat kleuren echt en natuurlijk worden weergegeven.

 • Ideaal voor tuin- en accentverlichting

  Moderne verlichting in Philips LED-capsules, voor gebruik als tuin- en accentverlichting.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in