LED

Lamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696577233/8718696577233_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Lamp

  Heldere LED-verlichting met uitstekende lichtkwaliteit

  LED-lampen van Philips geven een koel wit licht, gaan uitzonderlijk lang mee en zorgen onmiddellijk voor een grote energiebesparing. De lamp heeft een puur en elegant ontwerp en is de perfecte vervanging voor traditionele matte lampen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED Lamp

10W (75W), E27, Koel wit, Niet-dimbaar 8718696577233 Soortgelijke producten zoeken

Heldere LED-verlichting met uitstekende lichtkwaliteit

Creëer een frisse, stimulerende sfeer

 • Koel, wit licht

  Koel, wit licht

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 4000 K, en levert koel en energiek licht. Ideaal voor het creëren van een uitnodigende sfeer waarin u vrienden kunt ontvangen of zich kunt ontspannen met een boek.

 • Een eenvoudige LED voor dagelijks gebruik

  Een eenvoudige LED voor dagelijks gebruik

  De Philips-LED is de perfecte lamp voor dagelijks gebruik. Hij geeft prachtig licht en levert betrouwbare prestaties die u verwacht van LED met een betaalbare prijs.

 • Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Geen UV of infrarood

  Geen UV of infrarood

  Het licht bevat geen infrarode straling, zodat er geen warmte wordt geproduceerd. Ook heeft het geen ultraviolette straling. Door deze twee kenmerken zal er geen kleurvervaging optreden bij bijvoorbeeld textiel.

 • Meer informatie over licht

  Meer informatie over licht

  Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en rustgevend licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde koeler en energieker licht produceren. CRI: De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, zodat kleuren echt en natuurlijk worden weergegeven.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in