LED

Spot (dimbaar)

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562888/8718696562888_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Spot (dimbaar)

  Het is de inhoud die het verschil maakt

  Dit LED-spotje heeft een schitterend gevormd ontwerp en bekende dimensies. De spot is de perfecte duurzame vervanging voor een traditionele halogeenspot. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 9,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

NIEUW

LED Spot (dimbaar)

5, 5W (50W), GU10, Koel wit, Dimbaar 8718696562888 Soortgelijke producten zoeken

Het is de inhoud die het verschil maakt

Perfecte vervanging voor halogeenspots

 • Koel, wit licht

  Koel, wit licht

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 4000 K, en levert koel en energiek licht. Ideaal voor het creëren van een uitnodigende sfeer waarin u vrienden kunt ontvangen of zich kunt ontspannen met een boek.

 • Homogeen lichtpatroon

  Homogeen lichtpatroon

  De enkele optische lens zorgt voor een superieure lichtstraal zonder de schaduwen die normaal bij de randen verschijnen bij traditionele halogeenspotjes.

 • Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en het milieu

  Beter voor uw portemonnee en het milieu

  LED-technologie bespaart tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Het betaalt zichzelf dus terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Het draagt bij aan een beter milieu.

 • Perfect voor accentverlichting

  Perfect voor accentverlichting

  Deze LED-spot biedt moderne verlichting met een vertrouwde lichtuitvoer met brede hoek (36 graden), en is geschikt voor accentverlichting en algemene verlichting. De reflector kan worden gebruikt bij inbouwlampen en armaturen voor railverlichting, en is ideaal voor gebruik in keukens, kookeilandverlichting, woonkamers en eetkamers.

 • Meer informatie over licht

  Meer informatie over licht

  Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en rustgevend licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde koeler en energieker licht produceren. CRI: De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, zodat kleuren echt en natuurlijk worden weergegeven.

 • Dimbaar

  Deze lamp kan worden gebruikt met de meeste dimmers om de gewenste sfeer te creëren met vloeiend dimmen tot 10% van het volledige lichtniveau. Controleer het overzicht van de dimmercompatibiliteit om er zeker van te zijn dat uw specifieke dimmer met deze lamp kan worden gebruikt.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in