LED

Kaars

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696525715/8718696525715_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Kaars

  Warm wit licht zonder compromissen op lichtkwaliteit

  Deze Philips LED-kaars geeft een schitterend, warm wit licht, gaat uitzonderlijk lang mee en zorgt onmiddellijk voor een grote energiebesparing. De lamp heeft een puur en elegant design en is de perfecte vervanging voor uw gloeilampen Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED Kaars

5, 5W (40W), B22, Warm wit, Niet-dimbaar 8718696525715 Soortgelijke producten zoeken

Warm wit licht zonder compromissen op lichtkwaliteit

Creëer een warme, gezellige sfeer

 • Meer informatie over licht

  Meer informatie over licht

  Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en rustgevend licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde koeler en energieker licht produceren. CRI: De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, zodat kleuren echt en natuurlijk worden weergegeven.

 • Echt warm wit licht zoals van een gloeilamp

  Echt warm wit licht zoals van een gloeilamp

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 2700 K, en zorgt voor een warme, rustige sfeer; perfect geschikt voor ontspanning. Dit licht van 2700 K is ideaal voor de verlichting van uw woonomgeving

 • Vergelijkbare vorm en even groot als een halogeenkaars

  Vergelijkbare vorm en even groot als een halogeenkaars

  Dit is een moderne, energiebesparende standaard-LED-kaars met een schitterend gevormd ontwerp en bekende afmetingen. De perfecte duurzame vervanging voor traditionele halogeenkaarsen.

 • Direct licht bij het inschakelen

  Direct licht bij het inschakelen

  Wachten hoeft niet meer: LED-lampen van Philips geven hun volledige helderheid onmiddellijk na het inschakelen. Als u de schakelaar omzet, baadt uw kamer in het licht. Geen opwarmtijd, maar direct licht.

 • Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en het milieu

  Beter voor uw portemonnee en het milieu

  LED-technologie bespaart tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Het betaalt zichzelf dus terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Het draagt bij aan een beter milieu.

 • Ideaal voor decoratieve armaturen

  Ideaal voor decoratieve armaturen

  Moderne verlichting in LED-kaarsen van Philips voor gebruik in decoratieve armaturen, zoals in kroonluchters, plafondventilators, vanitystrips en lantaarns.

 • Geen UV of infrarood

  Geen UV of infrarood

  Het licht bevat geen infrarode straling, zodat er geen warmte wordt geproduceerd. Ook heeft het geen ultraviolette straling. Door deze twee kenmerken zal er geen kleurvervaging optreden bij bijvoorbeeld textiel.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in