Bridge

  Bridge

  Onbegrensde mogelijkheden

  Begin met de Philips hue-bridge en creëer uw eigen Philips hue-systeem, precies zoals u het wilt.

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Onbegrensde mogelijkheden

 • Laat uw fantasie de vrije loop en creëer uw Philips Hue-systeem

  De Philips Hue bridge is het enige wat u nodig hebt voor het instellen van uw persoonlijke Philips Hue-systeem. Met de bridge kunt u al uw Philips Hue-producten bedienen via de Philips Hue-app. Nadat u de Philips Hue bridge hebt geïnstalleerd en de Philips Hue-app naar uw smart device hebt gedownload, kunt u uw fantasie de vrije loop laten en uw eigen systeem creëren!

 • Breng wat Hue in uw huis met een combinatie van Philips Hue-lampen

  Selecteer de Philips Hue-lampen van uw keuze en verbind deze met uw Philips Hue bridge. De Philips Hue bridge is krachtig genoeg om tot 50 lampen te verbinden, dus kunt u in uw hele huis Hue hebben!

 • Bedien uw lampen zoals u dat wilt

  In het Philips Hue-systeem kunt u ook tot wel 10 accessoires verbinden voor uw connected lighting-ervaring.

 • Verbind tot wel 50 Philips Hue-lampen

  U kunt tot 50 lampen en 10 afstandsbedieningen verbinden met de Philips Hue bridge. Vervolgens kunt u uw verlichting met een vingerveeg bedienen via de intuïtieve Philips Hue-app. Philips Hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige, veilige en betrouwbare technologie waarmee u de lampen kunt bedienen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos uitgevoerd, rechtstreeks op uw Philips Hue-producten.

 • Ontdek de Apple HomeKit-functies voor Philips Hue

  De Philips Hue bridge is compatibel met Apple HomeKit-technologie. Vraag Siri om de lampen in te schakelen of te dimmen, of vraag om een vooringestelde instelling zonder een knop aan te raken. Met apps van derden kunt u uw lampen zelfs koppelen met andere Apple HomeKit-apparaten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in