Tap-schakelaar

  Tap-schakelaar

  Uw favoriete scènes wanneer u dat wilt

  Philips hue tap is de eerste draadloze slimme schakelaar waarmee je via een aanraking je Philips hue-verlichting kunt bedienen. Koppel hem aan de Philips hue bridge en regel 4 verschillende Philips hue-lichtscènes zonder je smart device te gebruiken.

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Uw favoriete scènes wanneer u dat wilt

een aanraking is voldoende

 • 4 knoppen om 4 verschillende scènes te activeren

  Je kan je 4 favoriete Philips Hue-lichtinstellingen instellen in de Philips Hue tap-schakelaar. Selecteer een zelfbedachte scène, één van de scènes van Philips of programmeer een knop om alle lampen uit te schakelen. Je kan eenvoudig de gewenste configuratie maken via de Philips Hue-app. Het is allemaal aan jou.

 • Plaats daar waar u een lichtschakelaar nodig hebt

  De Philips Hue tap-schakelaar kan overal in huis worden geplaatst en gebruikt: aan de muur bij de deur, naast je favoriete leunstoel of op je nachtkastje. Met de Philips Hue tap-schakelaar kan je connected lighting eenvoudig gebruiken voor functionele, alledaagse dingen. Het systeem is draadloos dus je kan het overal plaatsen, met de schroeven of het plakband aan de achterzijde van de schakelaar.

 • Draadloze schakelaar en afstandsbediening in één

  Met de Philips Hue tap zijn je favoriete scènes altijd binnen handbereik. Je kan de schakelaar van de plaat af draaien dus is de Philips Hue tap-schakelaar ook gemakkelijk te gebruiken als afstandsbediening.

 • Kinetische energie - geen batterijen nodig

  De Philips Hue tap gebruikt kinetische energie en werkt door middel van aanraken dus je hebt geen batterijen nodig. Dit betekent dat Philips Hue tap precies 0 watt energie verbruikt, waardoor deze oplossing slim en milieuvriendelijk is, geen chemisch afval heeft en eenvoudig kan worden gebruikt.

 • Verbind tot wel 50 Philips Hue-lampen

  Je kan tot 50 lampen en 10 accessoires verbinden met de Philips Hue bridge (niet meegeleverd). Begin gewoon met een van de beschikbare starterkits of een aparte bridge en voeg naar wens Philips Hue-producten toe. Vervolgens kan je je verlichting met een vingerveeg bedienen via de intuïtieve Philips Hue-app. Philips Hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige, veilige en betrouwbare technologie waarmee je de lampen kan bedienen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos uitgevoerd, rechtstreeks op je Philips Hue-producten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in