LED

Kogellamp (dimbaar)

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696453568/8718696453568_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Kogellamp (dimbaar)

  De juiste verlichting maakt ieder moment perfect

  Dimbare Philips-kogellampen met een warme gloed bieden een geheel nieuwe ervaring voor dimbare LED's. U kunt met deze kogellampen dimmen tot de warme gloed van traditionele lampen. Zo gaat u van de dagelijkse functionele verlichting naar een warme, uitnodigende sfeer. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 12,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED Kogellamp (dimbaar)

6W (40W), E14, Warme gloed, Dimbaar 8718696453568 Soortgelijke producten zoeken

De juiste verlichting maakt ieder moment perfect

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

 • Meer informatie over licht

  Meer informatie over licht

  Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en rustgevend licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde koeler en energieker licht produceren. CRI: De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, zodat kleuren echt en natuurlijk worden weergegeven.

 • Speciaal optisch ontwerp voor een sprankelend lichteffect

  Speciaal optisch ontwerp voor een sprankelend lichteffect

  Deze decoratieve lamp heeft een helder, elegant ontwerp en gebruikt innovatieve LED-technologie. De lamp produceert een warm, schitterend lichteffect en geeft het huis een rustige sfeer.

 • Dimmen naar een warme gloed

  Dimmen naar een warme gloed

  Met deze dimbare lamp kunt u van warm licht van 2200 K naar licht van 2700 K dimmen. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

 • Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en het milieu

  Beter voor uw portemonnee en het milieu

  LED-technologie bespaart tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Het betaalt zichzelf dus terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Het draagt bij aan een beter milieu.

 • Ideaal voor decoratieve armaturen

  Ideaal voor decoratieve armaturen

  Moderne verlichting in LED-kogellampen van Philips voor gebruik in decoratieve armaturen, zoals kroonluchters, plafondventilators, vanitystrips en lantaarns.

 • Geen UV of infrarood

  Geen UV of infrarood

  Het licht bevat geen infrarode straling, zodat er geen warmte wordt geproduceerd. Ook heeft het geen ultraviolette straling. Door deze twee kenmerken zal er geen kleurvervaging optreden bij bijvoorbeeld textiel.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in