White ambiance Losse lamp E27

  White ambiance Losse lamp E27

  Bedien uw lichten overal

  Bedien uw lichten overal. Met Philips hue lux geniet u van helder en warm wit licht dat u kunt dimmen en vanaf uw smart device kunt bedienen. De hue-lampen passen in bestaande E27-fittingen. Maak kennis met de wereld van verbonden verlichting. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Bedien uw lichten overal

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue White ambiance Losse lamp E27

hue lux - warm wit licht, Losse lamp (excl. hue-bridge), 1 E27 LED-lamp van 9W, Bedienen via mobiel apparaat 8718291797135 Soortgelijke producten zoeken

Bedien uw lichten overal

Lichtinstellingen altijd binnen handbereik met een app

 • U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  Of u nu lang doorwerkt of 's avonds uitgaat, u kunt de aangesloten verlichting eenvoudig op afstand in- of uitschakelen. Op die manier ziet uw huis er bewoond uit, zelfs als u niet thuis bent. U kunt uw verlichting ook laten aanspringen op een ingestelde tijd. Ideaal als u op vakantie bent, maar anderen wilt laten denken dat u nog steeds thuis bent! De verlichting zal net voordat u thuiskomt van het werk aanspringen, op die manier komt u nooit meer thuis in een donker huis.

 • Bediening via iOS- en Android-apparaten

  Bediening via iOS- en Android-apparaten

  Met het persoonlijke draadloze hue-verlichtingssysteem van Philips kunt u uw verlichting draadloos bedienen vanuit elke kamer in het huis. Of u nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer bent, met uw smartphone of tablet bedient u elke lamp die is aangesloten op de bridge.

 • Perfect digitaal dimmen

  Perfect digitaal dimmen

  Philips hue lux-lampen geven een helder, warm wit licht voor verschillende functies. Het is ontzettend eenvoudig om het juiste lichtniveau in te stellen voor de activiteit die u in gedachten hebt. Geniet van de perfecte digitale dimfunctie op uw smartphone of tablet - geen gedoe meer met dimmers of schakelaars.

 • Gebruik de timer om alarmen in te stellen en uw lampen geleidelijk te laten veranderen

  Gebruik de timer om alarmen in te stellen en uw lampen geleidelijk te laten veranderen

  Met de timerfunctie kunt u de lampen geleidelijk laten veranderen. Gebruik hue lux als uw Wake-up Light. Stel de verlichting vooraf in op een geleidelijk toenemende helderheid om op een aangename, zachte manier wakker te worden. Geen hard gepiep meer van een traditionele wekker! U kunt de timer ook gebruiken om uw lampen geleidelijk te laten doven, zodat u op een natuurlijkere wijze in slaap valt. Of laat de lampen op een bepaalde tijd ingeschakeld worden, bijvoorbeeld wanneer u onderweg bent naar huis, zodat u niet thuis hoeft te komen in een donker huis.

 • Personaliseer de aangesloten verlichting

  Personaliseer de aangesloten verlichting

  Laat de slimme verlichting het werk doen. hue maakt het leven makkelijker door u automatische lichtinstellingen te bieden. De geïntegreerde geofencing-technologie schakelt de verlichting uit als u uw huis verlaat en schakelt deze weer in wanneer u thuiskomt. Nooit meer thuiskomen in een donker huis. Door de verlichting aan If This Then That (IFTTT) te koppelen, voegt u een nieuwe laag digitale mogelijkheden toe aan uw verlichting. Laat een lamp knipperen als een belangrijke e-mail of sociale-media-update binnenkomt, programmeer een knipperende lamp voor wanneer uw favoriete team scoort of laat uw verlichting reageren op de weersvoorspellingen. De mogelijkheden zijn eindeloos...

 • Geniet van gesynchroniseerde lichteffecten

  Geniet van gesynchroniseerde lichteffecten

  Een unicum voor Philips! Philips heeft het hue-ecosysteem opengesteld voor alle ontwikkelaars. Er zijn steeds meer toepassingen die worden ontwikkeld door geïnspireerde externe ontwikkelaars; dit heeft geresulteerd in creatieve lichtschema's die tot nieuwe mogelijkheden leiden, zoals uw verlichting aanpassen aan inkomende e-mailberichten of tweets, of de verlichting koppelen aan de vele andere signalen van online feeds.

 • Altijd up-to-date

  Altijd up-to-date

  Het Philips hue-ecosysteem is gebaseerd op de ZigBee Light Link-technologie - een energiezuinige, veilige en betrouwbare manier om uw verlichting op afstand te bedienen. Updates voor zowel de software als de firmware worden draadloos en zonder problemen uitgevoerd, direct op de hue-lampen of bridge.

 • Sluit tot wel 50 lampen aan

  Sluit tot wel 50 lampen aan

  U kunt tot wel 50 lampen aansluiten op uw Philips hue bridge. Begin met een van de verkrijgbare starterskits en u kunt elke gewenste combinatie toevoegen. U kunt Philips hue-lampen, Philips hue Bloom, Iris of LightStrips gebruiken. Zo kunt u elke aangesloten lamp in uw huis eenvoudig bedienen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in