White and color ambiance Losse lamp GU10

  White and color ambiance Losse lamp GU10

  Een persoonlijke sfeer voor elke gelegenheid

  Breid uw hue-verlichtingssysteem uit met losse GU10-lampen. U hebt alleen de bridge uit het starterspakket nodig. Speel met tonen, contrast, wit licht en een heel spectrum aan kleuren om de ideale sfeer te creëren. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 59,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue White and color ambiance Losse lamp GU10

hue - gekleurd en wit licht, Losse lamp (GU10), 1 GU10 LED-lamp van 6, 5W, Bedienen via mobiel apparaat 8718291770923 Soortgelijke producten zoeken

Een persoonlijke sfeer voor elke gelegenheid

Lichtinstellingen altijd binnen handbereik met een app

 • Door experts ontwikkelde lichtinstellingen die u helpen te concentreren

  Door experts ontwikkelde lichtinstellingen die u helpen te concentreren

  Kies de instelling 'Concentrate' en al uw geselecteerde LED-lampen veranderen in een kleur en helderheid die u helpen geconcentreerd en alert te blijven. Deze lichtinstelling is getest in een school en had zichtbaar resultaat bij de kinderen.

 • Vooraf ingestelde witlichttemperatuur die een weldaad is voor lichaam en geest

  Vooraf ingestelde witlichttemperatuur die een weldaad is voor lichaam en geest

  Kies de instelling 'Energize' en al uw geselecteerde LED-lampen geven een helder en levendig licht dat uw energieniveau een boost geeft. Perfect voor die momenten waarop u wel wat extra energie kunt gebruiken.

 • Gebruik de timer om alarmen in te stellen en uw lampen geleidelijk te laten veranderen

  Gebruik de timer om alarmen in te stellen en uw lampen geleidelijk te laten veranderen

  Met de timerfunctie kunt u de lampen geleidelijk laten veranderen. Maak van hue uw wekker en wordt vanaf nu comfortabeler gewekt dan met een traditionele wekker. U kunt de timer ook gebruiken om uw lampen geleidelijk te laten doven, zodat u op een natuurlijkere wijze in slaap valt. Of laat de lampen op een bepaalde tijd ingeschakeld worden, bijvoorbeeld wanneer u onderweg bent naar huis, zodat u niet thuis hoeft te komen in een donker huis.

 • Wit licht ideaal voor lezen

  Wit licht ideaal voor lezen

  Kies de instelling 'Reading' en al uw geselecteerde lampen veranderen in een kleur wit die ideaal is om in te lezen, met precies de juiste sterkte. Met slechts één druk op de knop wordt lezen een genot.

 • Stel uw verlichting af op een kalmerende, zachte tint om u te helpen te ontspannen

  Stel uw verlichting af op een kalmerende, zachte tint om u te helpen te ontspannen

  Kies de instelling 'Relax' en al uw geselecteerde lampen geven een zachte, rustgevende gloed. Dit is het perfecte middel na een hectische dag en een uitstekend excuus om uw voeten omhoog te leggen.

 • U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  Het mooie van toegang tot uw lampen via een webbrowser, is dat u niet thuis hoeft te zijn om de verlichting te bedienen. Dat betekent dat hue uw huis niet alleen verlicht, maar ook bewaakt. Stelt u zich voor dat u onverwachts moet overwerken. Maar u wilt dat het lijkt alsof u thuis bent. Dan kunt u de lampen eenvoudig inschakelen via uw scherm. En ook tijdens vakanties kunt het u via een internetverbinding laten lijken alsof u nooit bent vertrokken.

 • Verander uw foto's in een kleurenpalet voor uw lampen

  Verander uw foto's in een kleurenpalet voor uw lampen

  Kies een foto op uw mobiele apparaat of maak nieuwe foto. Op het scherm ziet u aanwijzers die elk van uw draadloze lampen weerspiegelen. Sleep de aanwijzers naar een kleur in uw foto en de hue-lamp verandert meteen in de gekozen kleur. U kunt uw favoriete scènes ook opslaan op een mobiel apparaat met de hue-app, zodat u ze later opnieuw kunt selecteren. Bovendien kunt u scènes delen met de hue-community of scènes van andere hue-gebruikers opslaan.

 • Sluit tot 50 lampen aan en bedien ze met een smart device

  De hue-bridge is het brein van dit systeem. Het is de 'brug' tussen de lampen en de app op uw smartphone. U kunt maximaal 50 lampen tegelijk aansluiten. Zodra de lampen zijn aangesloten, downloadt u de gratis app naar uw smartphone of tablet. Wanneer u de app voor de eerste keer opent, zoekt deze naar uw bridge en maakt de app verbinding met de lampen. Daarna kunt u de app gebruiken om de draadloze lampen te bedienen.

 • Maak een account en bedien uw lampen waar u ook bent

  Ook als u niet thuis bent, kunt u genieten van licht dat aan uw wensen voldoet. Met een hue-account hebt u via een webbrowser of uw app overal ter wereld toegang tot uw draadloze lampen. Een account maken is heel eenvoudig (www.meethue.com); u hebt alleen een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Het enige dat we van u vragen is dat u zich de eerste keer vanaf uw thuisnetwerk aanmeldt bij het hue-dashboard. Zo kunnen we uw bridge aan uw account koppelen.

 • 16 miljoen kleuren van een lamp met internetfunctie

  Elke draadloze LED-lamp van het hue-systeem beschikt over een speciale technologie. De lampen kunnen verschillende tinten wit uitstralen, van warm geel tot levendig blauwwit. Elke kleur in het spectrum kan worden gecreëerd. De hue-lampen passen in uw bestaande armaturen. Kies uw gewenste fittingen of armaturen, draai de draadloze lampen erin en schakel de verlichting in. Zo simpel is het.

 • Dankzij ZigBee-technologie kunt u uw lampen draadloos bijwerken

  We zijn voortdurend bezig hue te verbeteren en nog handiger te maken. En we willen ervoor zorgen dat u kunt profiteren van toekomstige updates en verbeteringen. hue werkt in het ZigBee-netwerk, zodat u uw lampen veilig en betrouwbaar kunt bedienen. Bovendien kunt u hiermee draadloos software- of firmware-updates voor uw lampen uitvoeren.

Alle specificaties bekijken
 • De hue-bridge (bij het starterspakket inbegrepen) is vereist voor werking.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in