Outdoor

Spaarlamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291177524/8718291177524_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Outdoor

  Spaarlamp

  Duurzame buitenverlichting

  Deze Philips-spaarlamp biedt een zacht en warm licht en is ontwikkeld voor prachtige verlichting buiten. Deze spaarlamp gaat tien jaar mee en bespaart u daarom dag in dag uit kosten. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 11,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Outdoor Spaarlamp

12W (53W), E27, Warm wit, Niet-dimbaar 8718291177524 Soortgelijke producten zoeken

Duurzame buitenverlichting

Werkt bij temperaturen tot wel -20 graden Celsius

 • Decoratieve buitenlamp

  Decoratieve buitenlamp

  Met buitenverlichting verbetert u het aanzicht van uw tuin of terras door de mooie delen te verlichten, paden te verlichten voor extra veiligheid of door een gezellige sfeer te creëren voor die onvergetelijke avonden met vrienden en familie. De Philips-lampen voor buiten werken zelfs onder extreme omstandigheden mits deze worden gebruikt in afgesloten armaturen.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Deze lamp verbruikt tot 80% minder energie dan traditionele lichtbronnen; zo ontvangt u een lagere energierekening én draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur tot wel tien jaar

  Lange levensduur tot wel tien jaar

  De Philips-spaarlampen zijn duurzaam. De lampen gaan tot 10 jaar mee, dus u hoeft niet langer regelmatig nieuwe lampen te kopen en te vervangen én u verbruikt al die tijd minder energie.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Spaarlampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in