Economy

Spaarlamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291144458/8718291144458_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Economy

  Spaarlamp

  Kost een beetje, bespaart een hoop

  Deze Philips Economy-lamp biedt waar voor uw geld als u op zoek bent naar een eenvoudige spaarlamp in traditionele uitvoering. Deze compacte lamp gaat tot zes jaar mee en bespaart tot 80% energie en kosten. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 7,49
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Economy Spaarlamp

11W (50W), E27, Warm wit, Niet-dimbaar 8718291144458 Soortgelijke producten zoeken

Kost een beetje, bespaart een hoop

Philips-kwaliteit voor een redelijke prijs

 • Ziet eruit als een standaardlamp

  Ziet eruit als een standaardlamp

  In deze lamp wordt energiebesparende technologie gecombineerd met een stijlvolle en traditionele look. De lamp is ideaal voor algemeen gebruik in huis, als schitterende aanvulling op uw armaturen.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Deze lamp verbruikt tot 80% minder energie dan traditionele lichtbronnen; zo ontvangt u een lagere energierekening én draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur tot wel zes jaar

  Lange levensduur tot wel zes jaar

  De Philips-spaarlampen zijn duurzaam. De lampen gaan tot 6 jaar mee, dus u hoeft niet langer regelmatig nieuwe lampen te kopen en te vervangen én u verbruikt al die tijd minder energie.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Spaarlampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in