Economy

Spaarlamp stick

  Economy

  Spaarlamp stick

  Uiterst efficiënt

  Deze Philips-lamp is een goede keuze als u weinig eisen aan spaarlampen stelt. Gewoon waar voor uw geld. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Economy Spaarlamp stick

9W (40W), Kleine fitting, Warm wit 871150046914410 Soortgelijke producten zoeken

Uiterst efficiënt

Spaarlamp van goede kwaliteit voor een prima prijs

 • 78% energie besparen vanaf het moment dat u de lichtknop indrukt

  Deze lamp bespaart 78% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening door de schakelaar om te zetten.

 • De levensduur van 10 jaar helpt u jaar in jaar uit geld besparen

  Spaarlampen hebben een langere levensduur dan standaardlampen. Een spaarlamp met een levensduur van 10 jaar vervangt 10 standaardlampen. Zodoende bespaart u geld en hoeft u jarenlang geen lamp meer te vervangen. De levensduur is gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 2,7 uur per dag of 1.000 uur per jaar. Dit gemiddelde wordt beïnvloed door een wisselend gebruik tijdens de diverse seizoenen (donkere winter vs. lichte zomer), de weersomstandigheden (zonnige vs. donkere regenachtige dag) en de kamer waarin de lamp wordt gebruikt (kortstondig gebruik in de badkamer vs. langdurig gebruik in de woonkamer).

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in