1
Kies een lamp

Tornado

Spaarlamp spiraal

  Tornado

  Spaarlamp spiraal

  De kleinste en helderste spaarlamp

  De Tornado is de nieuwste en krachtigste spaarlamp van Philips. Deze stralende, kleine energiebespaarder is supercompact, geeft meer licht en is wel 82% energiezuiniger. Bovendien past hij in vrijwel elke armatuur! Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tornado Spaarlamp spiraal

8W (44W), Normale fitting, Warm wit 871016321260900 Soortgelijke producten zoeken

De kleinste en helderste spaarlamp

Klein formaat, grootse prestaties

 • Zeer krachtige verlichting

  De lichtuitvoer van deze Philips-lampen is hoger dan die van de meeste standaardspaarlampen. Deze lampen geven de hoeveelheid licht die u nodig hebt voor activiteiten als lezen en uw kinderen helpen met hun huiswerk.

 • Levensduur tot 12 jaar

  Moderne technologieën bieden een langere levensduur dan bij standaardlampen. Een spaarlamp van Philips met een levensduur van 12 jaar vervangt 12 standaardlampen. Zodoende bespaart u geld en hoeft u jarenlang geen lamp meer te vervangen. De levensduur is gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 2,7 uur per dag of 1000 uur per jaar. Dit gemiddelde wordt beïnvloed door een wisselend gebruik tijdens de diverse seizoenen (donkere winter vs. lichte zomer), de weersomstandigheden (zonnige vs. donkere regenachtige dag) en de kamer waarin de lamp wordt gebruikt (kortstondig gebruik in de badkamer vs. langdurig gebruik in de woonkamer).

 • Bespaart tot wel 82% aan energie en geld

  Deze lamp bespaart geld en tot wel 82% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

Alle specificaties bekijken
 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in