Indirect licht

  Indirect licht

  Kleur uw wereld met licht

  Met de Philips friends of hue LightStrips-uitbreidingskit schept u thuis de ideale sfeer met uw smartphone of tablet. Creëer een extra dimensie voor architectonische elementen of verlicht objecten van achteren. Aanpassen, vormgeven, accentueren - aan u de keus. Bekijk alle voordelen

 • Kleur uw wereld met licht

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue Indirect licht

LightStrips, doorzichtig, LED 7299355PH Soortgelijke producten zoeken

Kleur uw wereld met licht

 • Bediening via iOS- en Android-apparaten

  Bediening via iOS- en Android-apparaten

  Als u uw verlichting met uw Philips hue-bridge synchroniseert, kunt u uw verlichting draadloos bedienen vanuit elke kamer in het huis. Of u nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer bent, met uw smart device bedient u elke lamp die is aangesloten op de bridge.

 • Altijd up-to-date

  Altijd up-to-date

  Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een zuinige, veilige en betrouwbare technologie voor de bediening van verlichting. We voegen voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toe aan het systeem. Updates voor de software en firmware worden rechtstreeks en draadloos op uw Philips hue-product geïnstalleerd.

 • Sluit tot wel 50 lampen aan

  Sluit tot wel 50 lampen aan

  U kunt tot wel 50 lampen aansluiten op uw Philips hue-bridge. Begin met een van de verkrijgbare verlengpakketten en u kunt elke gewenste combinatie van Philips hue-lampen en Philips Friends of hue-producten toevoegen. Zo kunt u elke aangesloten lamp in uw huis eenvoudig bedienen.

 • Creëer uw eigen lichtinstellingen op basis van een favoriete foto

  Creëer uw eigen lichtinstellingen op basis van een favoriete foto

  Creëer de perfecte kleursfeer op basis van uw favoriete foto. Ga terug in de tijd en beleef bijzondere momenten opnieuw door een eigen foto te uploaden en het licht erop af te stemmen. Voeg tot wel 50 lampen toe aan elke instelling en breng herinneringen weer tot leven.

 • Gebruik licht om uw slaaproutine te verbeteren

  Gebruik licht om uw slaaproutine te verbeteren

  Met de timerfunctie kunt u niet alleen instellen hoe laat uw Friends of hue-product moet worden ingeschakeld, maar ook wanneer de lichtsterkte moet toe- en afnemen. Zo maakt u een Wake-up Light van uw Friends of hue-product. Stel in dat het helderheidsniveau 's morgens langzaam wordt opgebouwd zodat u geleidelijk en prettig wakker wordt, in tegenstelling tot bij een wekker. Ook kunt u de timer zo instellen dat het licht 's avonds geleidelijk afneemt, zodat u sneller in slaap valt.

 • Geniet van gesynchroniseerde dynamische lichteffecten

  Geniet van gesynchroniseerde dynamische lichteffecten

  Het hue-ecosysteem biedt talloze mogelijkheden voor ontwikkelaars. In de community worden steeds meer toepassingen voor hue ontwikkeld. Zo zijn er al meerdere creatieve en dynamische lichtschema's waarmee u uw verlichting op uw favoriete muziek kunt afstemmen. De dansvloer is geopend!

 • U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  Zo lijkt het alsof u thuis bent, ook wanneer dat niet zo is. Zet geprogrammeerde alarmen of gebruik timers om uw lampen aan of uit te zitten, op vaste of willekeurige tijden. Met online toegang kunt u ook uw thuisverlichting direct via de app op uw mobiele apparaat beheren. Schakel geofencing in de app in en uw lampen worden automatisch in- of uitgeschakeld wanneer u het huis binnenkomt of verlaat. Handig en geruststellend, waar u ook bent.

 • Ultieme flexibiliteit bij plaatsing

  Ultieme flexibiliteit bij plaatsing

  Buig, vervorm en bevestig uw Friends of hue LightStrips om meubilair te accentueren en unieke lichteffecten te creëren. Dankzij de geïntegreerde tape in Friends of hue LightStrips is het eenvoudig om het product waar dan ook te plaatsen.

 • Eenvoudig te knippen voor maximale vrijheid

  Eenvoudig te knippen voor maximale vrijheid

  Met de Friends of hue LightStrips bent u volledig vrij in het organiseren van uw thuisverlichting. Voor uw gemak zijn deze flexibele strips van 2 meter voorzien van markeringen die duidelijk aangeven hoe u uw toepassing op maat kunt knippen.

 • Verander de sfeer met gekleurd licht

  Verander de sfeer met gekleurd licht

  Kies uit 16 miljoen kleuren om uw licht af te stemmen op uw interieur. Accentueer een bijzonder kunstwerk, verlicht een ruimte met een sfeervol kleurtje of geef een muur extra uitstraling met een subtiele tint.

 • Precies de juiste lichtopbrengst

  Precies de juiste lichtopbrengst

  Plaats de Philips Friends of hue LightStrips daar waar ze horen. Accentueer een bijzondere plek met tot wel 120 lumen of stel een lagere helderheid in voor zachte, subtiele lichteffecten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in