Tafellamp

  Tafellamp

  betrouwbare bureauverlichting

  De zilverkleurige Philips Lever LED-bureaulamp, met 4-standen dimmer, is ontworpen met het oog op design. De lamp heeft een gestroomlijnde arm van aluminium met een draaibare kap, zodat u het licht precies op de gewenste plek kunt richten. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

betrouwbare bureauverlichting

 • 80% energiebesparing in vergelijking met traditionele lichtbronnen

  80% energiebesparing in vergelijking met traditionele lichtbronnen

  Bespaar tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

 • Ingebouwde LED als onderdeel van het systeem

  Ingebouwde LED als onderdeel van het systeem

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. Dankzij de geïntegreerde LED-lichtbron hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Helder en koel wit licht

  Helder en koel wit licht

  Krachtige LED-bron

 • Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Pas de lichtintensiteit van de LED-lampen van Philips aan met een dimschakelaar (niet meegeleverd). Zo kunt u de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden in uw woonkamer. Philips heeft een aantal wanddimmers getest dat geschikt is voor de LED-lampen van Philips. Een actuele lijst van compatibele dimmers vindt u in het ondersteuningsgedeelte van de website.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in