Tafellamp

  Tafellamp

  betrouwbare bureauverlichting

  De Philips Lever LED-bureaulamp zilver met dimmen in 4 stappen is esthetisch ontworpen en heeft een gestroomlijnde aluminium arm met een draaibare kap, waarmee u het licht kunt laten schijnen waar u het nodig hebt. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

betrouwbare bureauverlichting

 • 80% energiebesparing in vergelijking met traditionele lichtbronnen

  80% energiebesparing in vergelijking met traditionele lichtbronnen

  Bespaar tot 80% energie in vergelijking met je standaard lamp. Hij betaalt zichzelf terug en bespaar je jaar na jaar weer geld. Dus, verlaag je energierekening en begin nu te besparen.

 • Ingebouwde LED, als onderdeel van het systeem

  Ingebouwde LED, als onderdeel van het systeem

  Een lichtbron die u kunt vertrouwen. Met de geïntegreerde LED-lichtbron hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud of vervanging en krijgt u de perfecte sfeerverlichting in uw huis.

 • Helder, koel, wit licht

  Helder, koel, wit licht

  Krachtige LED-bron

 • Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Pas de lichtintensiteit van de LED-lampen van Philips aan met een dimschakelaar (niet meegeleverd). Zo kunt u de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden in uw woonkamer. Philips heeft een aantal wanddimmers getest dat geschikt is voor de LED-lampen van Philips. Een actuele lijst van compatibele dimmers vindt u in het ondersteuningsgedeelte van de website.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in